Control de plagues i tinença animals

Vigilància i control de plagues urbanes

Des del Departament de Salut Pública portem a terme actuacions destinades a protegir la salut de la població davant els perills i efectes nocius que les aus salvatges urbanes (coloms, estornells i tòrtores i espècies de fauna exòtica) i altres plagues urbanes (rates, paneroles, mosquits, altres insectes, etc.) poden ocasionar perill per a la salut.

Les accions es realitzen mitjançant una programació anual o quan hi ha una queixa per part del ciutadà, que es pot fer través del tràmit telemàtic 'queixes i suggeriments' i/o a través de l’OAC.

El Departament de Salut Pública també dóna assessorament a particulars i a comunitats de veïns que ho necessitin mitjançant cita prèvia per telèfon.

Informació coloms

Cartell "No doneu de menjar als coloms"

Informació mosquit tigre

 A més, també podeu informar-vos sobre els tràmits sobre tinença d'animals domèstics en aquest enllaç. 


D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.