Escola Bressol (0-3 anys)

Portada de la Guia 0-3

El període de preinscripció a les escoles bressol per al curs 2017/18 és del 2 al 12 de maig de 2017.

Jornades de portes obertes 2017 (pdf)

Guia 0-3 interactiva 2017/18 (pdf)

Tràmit de preinscripció a les escoles-bressol

Número de desempat

El número de desempat que ordena les sol·licituds en cas d'empat és el 360.

Matrícula viva

Si esteu interessats a matricular el nen o nena en una llar d'infants (que formi part de la comissió de garanties d'escolarització) aquest mateix curs cal presentar una sol·licitud que s'atendrà si hi ha places disponibles. En aquest cas, a la seu electrònica de l'Ajuntament de Reus trobareu la sol·licitud per poder demanar la plaça. Cal presentar-la amb l'original i fotocòpia del llibre de família i del DNI del pare/mare/representat legal  

«Tastet d'escola»
El «Tastet d’Escola» neix com un projecte municipal destinat als infants que al setembre comencen a P3 i no han estat escolaritzats amb anterioritat.

Aquesta proposta pretén oferir a les famílies una eina per tal que els seus fills comencin a familiaritzar-se amb l’escolarització. Es promourà el treball dels hàbits i rutines propis de les escoles en el cicle d’educació infantil, alhora que l’infant farà també els primers inicis de socialització dins del grup classe. El projecte s’ubica dins de les Escoles Bressol Municipals (EBM).

Any 2017

Amb el «Tastet d'escola», l’infant podrà assistir a una escola bressol municipal durant cinc dies a la setmana, de dilluns a divendres, en horari de 15:00 a 17.00h, del 3 d’abril fins al 22 de juny. El preu de la inscripció és de 57,60 euros al mes.

L'oferta per al curs 2016/2017 és:

  • EBM La Ginesta: 4 places
  • EBM El Margalló: 4 places
  • EBM El Mafull: 2 places
  • EBM L'Olivera: 4 places
  • EBM El Lligabosc: 4 places
  • EBM Montsant: 4 places
  • Total: 22 places

Les inscripcions es poden formalitzar a l'Oficina Municipal d’Escolarització entre les 9:00 i les 14:00h i les places es cobriran per ordre d'inscripció. La inscripció comença el 13 de març i restarà oberta fins el  2 de juny  atès que el servei va destinat a les famílies que aquest setembre començaran P3.

Tràmit de sol·licitud per al Tastet d'Escola

Coneix les escoles

Si voleu visitar i conèixer les escoles i projectes educatius contacteu amb l'Oficina Municipal d'Escolarització o entreu al portal de les escoles bressol municipals ebm.reus.cat. Consulteu la Guia de Centres Educatius de 0 a 3 anys en aquesta mateixa pàgina. 

 

 

 
Oficina Municipal d’Escolarització (OME)
Carrer del Roselló 2-8
Tel. 977 010 046

Horaris: Horari d'atenció: De dilluns a divendres. Matins de 9 a 14 h. Tardes, prèvia cita, al 977 010 046

Carrer del Roselló 2-8

Oficina Municipal d’Escolarització (OME)

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.