Recollida de voluminosos

El servei de recollida de voluminosos és un servei gratuït per als particulars, que es realitza a demanda i permet als usuaris desfer-se de mobles, trastos vells, electrodomèstics espatllats o deixalles voluminoses, d'una manera fàcil i còmode.

Les empreses que vulguin fer ús d'aquest servei hauran de pagar un preu públic establert a l'ordenança municipal número 22, que es pot consultar als documents relacionats.

Per llençar els objectes voluminosos, cal trucar al 010 (des d'un telèfon fix) o al 977 010 010 (des d'un telèfon mòbil) per tal que la sol·licitud quedi registrada. Un cop feta la petició, cal deixar el voluminós al costat del portal de l'usuari a partir de les 21 hores (mai al costat del contenidor) perquè l'empresa que realitza la recollida se l'endugui.

Cal recordar que està prohibit abandonar residus voluminosos a la via pública, acció que pot ser sancionada.

Recollida de trastos vells

Deixalleria Central Reus Oest (per a activitats)
Carrer d'Adrià Gual, 5

Horaris: De dilluns a divendres, de 9 a 18 hores. Dissabte i diumenge, de 9.30 a 13.30 hores.

foto localització

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.