Subvencions per instal·lacions d’energia solar

Plaques solars a l'escola Teresa Miquel i Pàmies.

L'Ajuntament té oberta una línia de subvencions per a instal·lacions d'energia solar tèrmica i d'energia solar fotovoltaica. La subvenció màxima per instal·lació és de 1.800 € i dependrà de la disponibilitat pressupostària.

Per poder-se'n beneficiar, cal lliurar els formularis degudament complimentats a l'OAC i la documentació sol·licitada en les bases de la subvenció.

L'estalvi d'energia convencional que pot suposar l'ús d'una instal·lació solar tèrmica ve donat pel concepte de cobertura solar, que és el percentatge de la demanda energètica abastada amb energia solar. És una mesura de l'estalvi d'energia convencional gràcies a l'aprofitament de l'energia solar. 

Les instal·lacions se solen dissenyar perquè aportin el 60% de cobertura solar al cap de l'any. Això vol dir que del total d'energia necessària per escalfar aigua, el 60% l'aporta la instal·lació solar i el 40% restant el sistema auxiliar d'escalfament d'aigua.

Bases i formularis de la subvenció


Tramitar la bonificació d'instal·lacions

Oficina d’Atenció Ciutadana (OAC)
Plaça Mercadal, 1, 43201, Reus
Tel. 010 (des de Reus) / 977 010 010

Horaris: Matí: de 8.30 a 14h. Tarda: de 16.00 a 18h, dimarts i dimecres. Estiu (del 01/06 al 30/09) de 8.30 a 13.30 h. Setmana Sta (del 6 al 09/04) i Nadal (del 14/12 al 7/01): de 8.30 a 14h. El 30/12: de 8.30h a 13h

Plaça Mercadal, 1, 43201, Reus

L'atenció presencial, sempre amb CITA PRÈVIA.


D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.