Actes per dia

Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
31
 
 
 
Data Actual
Actes Programats

19a Fira de l'Oli Siurana. Festa de l'Oli Nou

19a Fira de l'Oli Siurana. Festa de l'Oli Nou

Els dies 13 i 14 de novembre tindrà lloc a la plaça de la Llibertat la 19a Fira de l’oli DOP Siurana, un certamen organitzat per l’Agència de Promoció de Ciutat, el Consell Regulador de la DOP Siurana i la Unió Corporació Alimentària de Reus, en el que són presents els productors més importants de la DOP Siurana, els quals, presenten de forma col·lectiva el seu oli nou. En l’organització de la Fira també participa el Gremi de Forners de Reus i Comarca i la Unió de Botiguers de Reus.

La inauguració de la fira anirà a càrrec del conseller d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació, Jordi Ciuraneta.

La Fira, en la qual participen els productors més importants de la DOP Siurana (21 molins) també presenta un vessant lúdic, festiu i participatiu, amb activitats dirigides a tots els públics, entre ells l’infantil, amb un taller didàctic i un berenar de pa amb oli i xocolata.

Es continuarà premiant als compradors d’oli de la Fira, i per la compra de 5 litres d’oli, s’obsequiarà amb butlletes de premi segur, per incentivar als compradors. Entre els obsequis hi ha garrafes i botelles d’oli, pans i coques, àpats a restaurants de Reus, botelles de vermut, entrades pel hoquei, vals de parquing, entrades al Gaudí Centre i al pavelló dels distingits de l’Institut Pere Mata, visites guiades a molins d’oli de la DOP Siurana i vals de descompte a establiments comercials de Reus.


ON

Plaça de la Llibertat

Plaça de la Llibertat 43201

Com arribar-hi


QUAN

Del 13/11/2015 al 14/11/2015

LOCALITZACIÓ

Plaça de la Llibertat

Plaça de la Llibertat

Plaça de la Llibertat, 43201

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.