Actes per dia

Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
31
 
 
 
Data Actual
Actes Programats

Ruta del Vermut de Reus: "Vermut i cuina al Reus modernista"

Visita guiada per descobrir la cuina modernista reusenca, la vida i alimentació dels obrers i de la burgesia, els seus cafès, restaurants, botigues, mercats i fàbriques d'alimentació, les receptes...

Quan: Diumenge 12 de juliol a les 11:00h

Propers esdeveniments

Taller de teatre. Improvisació i creació d’escenes

El taller es centra amb la improvisació, una tècnica que pot resultar molt útil més enllà d’un escenari de teatre. Compatible amb l’altre taller de teatre.
Dies: 13 al 17 de juliol

On: Centre Cívic del Carme

Quan: Dilluns 13 de juliol a les 10:00h

Taller de mescla i Djing

Adreçat a joves que vulguin començar a mesclar so. Amb la possibilitat de tocar un controlador de dj. Des del primer dia ens centrarem a entendre com es componen la majoria de peces musicals...

On: La Palma

Quan: Dilluns 13 de juliol a les 10:00h

Curs d’iniciació al voluntariat i premonitor/a

Coneix diferent recursos com ara jocs, cançons, dinàmiques per poder fer amb la canalla. Pensat especialment per a tota la gent que en un futur vulgui obtenir el títol de monitor/a.
Dies: 13...

On: La Palma

Quan: Dilluns 13 de juliol a les 10:00h

Reus i els seus fotògrafs - CIMIR
Història i patrimoni

Reus i els seus fotògrafs - CIMIR

Reus i els seus fotògrafs - CIMIR Cada dilluns, des del CIMIR ens presenten un documental audiovisual sobre un fotògraf de la ciutat. Ho podeu anar seguint a través de les xarxes...

Quan: Dilluns 13 de juliol a les 12:00h

Biblioteques Municipals de Reus: Ressenya
Literatura

Biblioteques Municipals de Reus: Ressenya

Biblioteques Municipals de Reus: RessenyaCada dilluns les Biblioteques Municipals de Reus presenten una ressenya per gaudir de la lectura, cinema, música, etc. des de casa. 

Quan: Dilluns 13 de juliol a les 17:00h

Cosmètica, remeis i productes naturals

Aprèn com fer de forma natural i casolana molts dels productes que utilitzes el teu dia a dia. Cremes, sabons per la roba, ... i tot amb un absolut respecte al medi ambient.
Dies: 13 al 17 de...

On: Casal de Joves

Quan: Dilluns 13 de juliol a les 17:30h

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.