Actes per dia

Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
31
 
 
 
 
 
Data Actual
Actes Programats

Amor o qué sé yo

Amor o qué sé yo

Sala Santa Llúcia

Estreno de la película musical más inesperada y divertida del año. 

Un grupo de alumnos de teatro musical es invitado a pasar un fin de semana en una fabulosa finca donde se les pide una buena idea para crear un nuevo espectáculo. 

Pero, como siempre, el amor podría interponerse en sus planes. 

Una película musical de César Constantí, interpretada por los alumnos de Reus Musical (Buenafuentes's Actors) y con la colaboración de Maite Buenafuente. 

Intérpretes: Irene Porta, Noa García, Andrea Vigo, Itzel Silvestre, Ivette Gómez, Maria Arrufat, Laia Pérez, Marta Castanera, Lia Aldama, Sofia Juli, Nicolás Castro, Marina Ferrús, Bea Orellana, Andrea Sabaté, Bea Arce, Maika Gere, Naiara Moreno, Sonia Vargas, César Constantí y Maite Buenafuente. 

Produce: Buenafuente's Films

 


QUAN

el 01/05/2021

a les 11:00h


MÉS INFORMACIÓ

Entrades

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.