Actes per dia

Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
 
 
 
 
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
31
 
 
 
 
 
 
Data Actual
Actes Programats

Ara Malikian

Ara Malikian

Royal Garage World Tour

Ara Malikian
Royal Garage World Tour

Ara Malikian és, sense cap dubte, un dels més brillants, expressius i carismàtics violinistes de la seva generació

Amb una gran quantitat de premis en nombrosos concursos de prestigi mundial i una discografia de luxe, Ara Malikian ha demostrat des de sempre, un especial interès per apropar la música a tots els públics.

Libanès d’origen armeni, Malikian, amb més de 15 anys de trajectòria, ha enregistrat 40 discs i ha captivat públics de totes les edats de tot el món pel seu estil dinàmic i poc ortodox amb un repertori de música clàssica i cançons tradicionals, passant també pel blues i el pop.

Un tour dedicat a l’essència de la música, forjada per anys de viatges al voltant del món descobrint els millors i més característics sons.

Una gira que recorrerà els garatges de la vida de Malilkian pels diferents països fent un recorregut sonor pels diferents estils que van acompanyar la seva carrera. Riure, compartir i gaudir de la cultura musical de cada país des de la profunditat dels seus garatges.

FITXA ARTÍSTICA

Ara Malikian, violí
Humberto Armas, viola
Hector El Turco, percussió
Cristina López, violoncel
Jorge Guillen del Castillo, violí
Ania Bernaez Abad, contrabaix
Nantha Kumar, taules índies
Tony Carmona, guitarra

 Durada: 2 hores i 15 minuts

 

 

 

 

 PREU

55 - 49 - 44 - 35 euros


VENDA D'ENTRADES


ON

Teatre Fortuny

Plaça de Prim, 4

Com arribar-hi


QUAN

el 17/01/2019

a les 21:00h

LOCALITZACIÓ

Teatre Fortuny

Teatre Fortuny

Plaça de Prim, 4,

Tel. 977 31 50 59

http://www.teatrefortuny.cat/

info@caer.cat

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.