Actes per dia

Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
31
 
 
 
 
 
Data Actual
Actes Programats

Avis i nets, compartint moments

Avis i nets, compartint moments

Jo et dibuixo i tu em dibuixes

Taller de pintura "Junts sí que pintem" a Mas Pintat, dins de la programació "Avis i nets, compartint moments".

L'avi dibuixarà el rostre del net i el net de l'avi o àvia. Pinzells, colors, guasch, amb unes tècniques molt senzilles de la mà de la il·lustradora Alina Ballester que guiarà el taller. "Jo et dibuixo i tu em dibuixes"  serà l'activitat que pretén buscar aquesta unió intergeneracional des d'un àmbit creatiu i en el qual els colors, les formes, i els dissenys propis, formaran part d'aquesta jornada. Una vegada cada generació finalitzi el retrat, està previst vestir-lo amb un marc decoratiu molt apropiat per formar part de la decoració de les llars i amb una finalitat de record de vida.

Per participar  cal que truqueu al 977 010 057 o enviant un mail a maspintat@reus.cat amb les dades de l'avi/a i nét/s a partir de 6 anys.

Activitat gratuïta

El programa "Avis i nets, compartint moments" realitzat a Mas Pintat i en el que participen la Regidoria d'Ensenyament i Política Lingüística i la de Participació, Ciutadania i Transparència.


ON

Mas Pintat. Centre d'Atenció a la Infància i a les Famílies

Carrer de l'Abat Escarré, 11 43201

Com arribar-hi


QUAN

el 22/11/2018

a les 17:00h

LOCALITZACIÓ

Mas Pintat. Centre d'Atenció a la Infància i a les Famílies

Mas Pintat. Centre d'Atenció a la Infància i a les Famílies

Carrer de l'Abat Escarré, 11, 43201

Tel. 977 010 057

http://maspintat.reus.cat/

maspintat@reus.cat

Et pot interessar...

ESPAI VIRTUAL MAS PINTAT GENER 2021E
Taller

ESPAI VIRTUAL MAS PINTAT GENER 2021

Aquest mes de gener continuem amb la programació d'espais familiars, cicle de tertúlies i rebost literari en format virtual.Continuem acompanyant a les famílies dins l'entorn telemàtic mentre duri la situació de la pandèmia a fi de preservar la salut de les famílies i els seus participants....

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.