Actes per dia

Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
31
 
 
 
 
Data Actual
Actes Programats

Biblioteca Pere Anguera: Contes a cau d’orella - Conte de la Castanyera

Biblioteca Pere Anguera: Contes a cau d’orella - Conte de la Castanyera

Cultura A Reus

Biblioteca Pere Anguera: Contes a cau d’orella - Conte de la Castanyera

Com fer la reserva prèvia? Vine una hora abans a la biblioteca i recull la teva invitació que servirà per a poder gaudir de la sessió d'aquell mateix dia.

Per a qualsevol dubte podeu trucar al 977 010 025 o enviar-nos un correu electrònic a info.biblioteques@reus.cat

PREU

GratuïtQUAN

el 29/10/2020

a les 17:30h

Et pot interessar...

L'Hora del Conte - Activitat VirtualE
Literatura

L'Hora del Conte - Activitat Virtual

L'Hora del Conte - Activitat VirtualNarració d'un conte del llibre Que no t'expliquin contes! de Natza Farré per commemorar el dia Internacional de la Dona a càrrec d’ Alba García del Casal de dones.A través de les xarxes socials de @reuscultura.

Contes Solidaris - Rosa Parks amb Mariona GassetE
Literatura

Contes Solidaris - Rosa Parks amb Mariona Gasset

Contes Solidaris - Rosa Parks amb Mariona GassetContes Solidaris - Rosa Parks amb Mariona GassetA través de les xarxes socials de @reuscultura.

Club anglès: The Fifth Child, de Doris Lessing - Activitat virtualE
Literatura

Club anglès: The Fifth Child, de Doris Lessing - Activitat virtual

Club anglès: The Fifth Child, de Doris Lessing - Activitat virtualActivitat virtual. Inscripció gratuïta a: info.biblioteques@reus.cat

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.