Actes per dia

Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
 
 
 
Data Actual
Actes Programats

Breus, festival de cinema curt europeu. Panorama

Breus, festival de cinema curt europeu. Panorama
Breus és una iniciativa que aposta per la divulgació del món audiovisual a Reus, amb la projecció de gairebé una trentena de curts de l'àmbit europeu al Teatre Bartrina, durant els dies 21, 22 i 23 de març. És l'únic d'aquestes característiques a Catalunya. Els principals objectius de la iniciativa són l'educació audiovisual del jovent, tant el contingut com el format; i impulsar la implicació dels creadors i creadores de la ciutat en el festival Breus, i aconseguir que aquest esdeveniment sigui la finestra del talent reusenc, però amb l'esperit d'apropar els millors curtmetratges europeus a la ciutat.


Breus s'estructura en diverses seccions, entre les quals Panorama, els curts europeus millor valorats per la crítica.

Bonobo
2017 | VOSE | 18’24”
País: Suïssa. Direcció: DZoel Aeschbacher. Intèrprets: Benjamin Sanou, Paul Minthe, Nicole Mersey
Quan l’ascensor de la seva vivenda pública s’espatlla, els destins d’en Felix, un pensionista incapacitat, l’Ana, una mare soltera que lluita amb la seva mudança i en Seydou, un jove apassionat de la dansa, es troben en un final explosiu on es posaran a prova els seus límits.

Matria
2017 | Castellà | 20’
País: Espanya. Direcció: Álvaro Gago. Intèrprets: Francisca Iglesias
La Ramona viu amb el seu marit, amb el qual gairabé ni es comunica i treballa a una fàbrica de conserves dirigida per una encarregada tirana. Davant els desafiaments que li presenta la seva rutina diària, la Ramona tracta de refugiar-se en la relació que té amb la seva filla i la seva néta.

Chuchotage
2018 | VOSC | 17’
País: Hongria. Direcció: Barnabás Tóth. Intèrprets: Pál Göttinger, Andrea Osvárt, Géza Takács
Durant una conferència professional a Praga, dos intèrprets hongaresos competeixen per l’atenció d’una única oient.

Visite
2018 | VOSC | 12’
País: Holanda. Direcció i guió: Stijn Bouma. Producció: Keplerfilm
Encara hi ha calidesa a la gran i aïllada casa de la vella vídua Thea. Tot i això, el seu fill està preocupat per ella. Un dia de tempesta, va a veure com està la seva mare. No seria millor que es traslladés a una residència d’ancians o que disposés d’atenció domiciliària? La Thea rebutja decididament tots els suggeriments. No necessita més atenció, afirma.

100EUR
2018 | VOSC | 25’
País: Àustria. Direcció i guió: Aleksey Lapin. Intèrprets: Alfredo Minea, Iulian Postelnicu
Nadal 2017. Dues germanastres preparen els seus equipatges per sortir d’Àustria, on han fet feines ocasionals en els últims mesos. Però primer hi ha un negoci per atendre, alguns deutes per pagar i alguns deutes per cobrar.

PREU

GratuïtON

Teatre Bartrina

Plaça del Teatre, 1

Com arribar-hi


QUAN

el 22/03/2019

a les 19:00h


MÉS INFORMACIÓ

Festival Breus

LOCALITZACIÓ

Teatre Bartrina

Teatre Bartrina

Plaça del Teatre, 1,

Tel. 977 010 658

http://www.teatrebartrina.cat/

[email protected]

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.