Actes per dia

Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
 
 
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
31
 
Data Actual
Actes Programats

Breus, festival de cinema curt europeu. Panorama

Breus, festival de cinema curt europeu. Panorama
Breus és una iniciativa que aposta per la divulgació del món audiovisual a Reus, amb la projecció de gairebé una trentena de curts de l'àmbit europeu al Teatre Bartrina, durant els dies 21, 22 i 23 de març. És l'únic d'aquestes característiques a Catalunya. Els principals objectius de la iniciativa són l'educació audiovisual del jovent, tant el contingut com el format; i impulsar la implicació dels creadors i creadores de la ciutat en el festival Breus, i aconseguir que aquest esdeveniment sigui la finestra del talent reusenc, però amb l'esperit d'apropar els millors curtmetratges europeus a la ciutat.


Breus s'estructura en diverses seccions, entre les quals Finestra ECIR, una selecció de curtmetratges de l'Escola de Cinema de Reus.

Cadoul de Craciun
2018 | VOSC | 15’

País: Romania. Direcció i guió: Bogdan Muresanu. Producció: Victor Dumitro-vici; Vlad Lorga; Bogdan Muresanu. Intèrprets: EIoana Flora, Adrian Vancica
El 20 de desembre de 1989, pocs dies abans de la sagnant repressió a Timisoara, Romania, per les forces del dictador Ceausescu, un pare descobreix que el seu fill ha enviat una carta a Santa Claus. Com el nen va entendre, el desig del seu pare era veure a Ceausescu mort.

Morgenmensch
2018 | VOSC | 5’

País: Àustria. Direcció i guió: Özgür Anil. Producció: Filmakademie Wien. Intèrprets: Nelida, Dominik Dos Reis
Una dona jove es desperta amb unes trucades perdudes, després de passar la nit amb un noi. De cop, es genera el pànic.

Solar walk
2017 | Sense diàlegs | 21’

País: Dinamarca. Direcció: Réka Bucsi
La malenconia d’acceptar el caos com a bonic i còsmic. El viatge d’uns individus i les seves creacions a través de temps i espai. Qualsevol significat d’acció és única des de la perspectiva individual, però no és obligatoria, si es mira des de la perspectiva del sistema solar. La malenconia d’acceptar el caos com a bonic i còsmic.

Smithy & Dickie

2017 | VOSC | 10’
País: Irlanda. Direcció: Hannah Quinn
Smithy i Dickie revisen antigues cartes d’amor, mentre qüestionen com l’era digital actual està potencialment esborrant qualsevol registre dels nostres moments més preciosos.

PREU

GratuïtQUAN

el 23/03/2019

a les 18:30h


MÉS INFORMACIÓ

Festival Breus

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.