Actes per dia

Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
 
 
 
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
31
 
 
 
 
 
 
 
Data Actual
Actes Programats

Bullying. Signes d'alerta, xerrada a Mas Pintat

Bullying. Signes d'alerta, xerrada a Mas Pintat

Programa: Familia i ciutat educació compartida

Dilluns 7 de maig a dos quarts de sis de la tarda, i dins la programació "Família i ciutat, educació compartida", Mercè Milán, infermera especialista en salut escolar ens parlarà del bullying.

Podem fer alguna cosa per canviar-ho? Estem preparats realment per avançar en aquest tema? Tenim recursos reals per afrontar l’assetjament escolar?
 

Com a professional de la salut, Mercè Milán, aportarà coneixements per tal que un acompanyament respectuós a la infància i l’adolescència, sigui possible. Ens parlarà de tot allò que SÍ podem fer per la nostra part, per millorar i per ser ACTIUS de salut i dels seus detonants, dels desencadenants, de les eines que tenim al nostre abast i fer consciència d’allò que sí es pot canviar.

Aquesta xerrada és adreçada a pares, mares, professors/es, educadors i educadores.

Inscripcions a [email protected]

PREU

GratuïtON

Mas Pintat. Centre d'Atenció a la Infància i a les Famílies

Carrer de l'Abat Escarré, 11 43201

Com arribar-hi


QUAN

el 07/05/2018

a les 17:30h

LOCALITZACIÓ

Mas Pintat. Centre d'Atenció a la Infància i a les Famílies

Mas Pintat. Centre d'Atenció a la Infància i a les Famílies

Carrer de l'Abat Escarré, 11, 43201

Tel. 977 010 057

http://maspintat.reus.cat/

[email protected]

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.