Actes per dia

Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
 
 
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
31
 
Data Actual
Actes Programats

CALMA LA MENT - MEDITACIÓ PRESENCIAL BIBLIOTECA XAVIER AMOROS

CALMA LA MENT - MEDITACIÓ PRESENCIAL BIBLIOTECA XAVIER AMOROS

Programa envelliment actiu i saludable

La Regidoria de Salut i Ciutadania i dins del programa d'Envelliment Actiu i Saludable us anima a participar AQUEST DIJOUS 1 DE JULIOL  A UNA TROBADA DE MEDITACIÓ "CALMA LA MENT" PRESENCIAL A LA BIBLIOTECA XAVIER AMOROS que es farà a les 19h. a càrrec de la Rosa Martí directora de Mas Pintat.

És un acte gratuït i obert a tota la gent gran de la ciutat que podrà realitzar aquesta meditació guiada.

L'objectiu d'aquest projecte que ha durat tot aquest curs des de l'octubre fins al juny ha sigut d'ajudar a la gent gran, en aquest cas d'una manera especial, per tal que puguin aconseguir tenir la ment en calma, lluny del soroll d'aquests dies amb notícies sobre la pandèmia i poder aconseguir un moment de pau i tranquil·litat.

Les inscripcions per aquest acte presencial s'han de fer a https://inscripcions.reus.cat/meditaciocalmalament

Us animem a participar en aquesta trobada de meditació.

PREU

Gratuït


VENDA D'ENTRADES


QUAN

el 01/07/2021

a les 19:00h

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.