Actes per dia

Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
 
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
 
 
Data Actual
Actes Programats

Caminada Jo Marco el Ritme

Caminada Jo Marco el Ritme
Comença una nova edició de les Caminades populars- Rutes Reus, organitzades per la Regidoria d'Esports en col·laboració amb Tretzesports, que es podrà desenvolupar amb totes les garanties sanitàries i mantenint l’objectiu de promoure l’exercici físic i la promoció de la salut ja que es podrà realitzar amb una aplicació mòbil.
 

Aquestes caminades consten de 4 rutes al llarg del mes de març, rutes que són solidàries, en aquest cas a benefici de la Fundació Rosa Maria Vivar, els participants podran col·laborar amb la fundació fent una aportació solidària en el moment de la inscripció. Les primeres 200 donacions rebran un petit obsequi per part de la fundació. A més a més, es podrà adquirir una samarreta tècnica amb un disseny exclusiu per aquesta ocasió.

Les diferents rutes que trobarem seran les següents:

  • De l’1 al 7 de març - Un tomb per Aigüesverds. Recorregut pels camins que van a Aigüesverds, amb sortida i arribada a la Fundació Rosa M. Vivar – Centre Terapèutic per a l’Alzheimer i la Unitat de la Memòria
  • Del 8 al 14 de març - Camins de l'Avellana. Recorregut sortint des de l'estadi de futbol de Reus fins a Riudoms.
  • Del 15 al 21 de març - Urbanització Sant Joan. Sortint des del Mas Miarnau, caminada fins a Castellvell, passant per la Urb. Sant Joan, el Cementiri de Reus, la urbanització El Pinar, entre altres llocs.
  • Del 22 fins el 28 de març - Un tomb per Bellisens. Amb sortida al Mas Iglesias, caminada fins a gairebé Vila-seca pels camins vora Bellisens.

Les inscripcions es poden fer a través del web www.reusesport.cat, de manera gratuïta, i descarregar-se l’APP “RUN LIVE 13_5”. Seguint les instruccions de l’aplicació els participants podran veure i seguir el recorregut. L'aplicació els guiarà i registrarà la seva participació i el temps empleat.

Tots els participants que registrin amb l'aplicació els quatre recorreguts entraran en un sorteig de material esportiu.

Els fons recaptats aniran destinats a la Fundació Rosa Maria Vivar, fundació que neix de la necessitat de proporcionar a totes les persones amb la malaltia d’Alzheimer i deteriorament cognitiu del Camp de Tarragona, un espai excel·lent per al tractament no farmacològic de la seva malaltia, basat en les teràpies més innovadores per a l’estimulació cognitiva i desenvolupades pels professionals de l’Associació d’Alzheimer de Reus i Baix Camp.

PREU

Gratuït amb aportació solidària voluntàriaQUAN

Del 01/03/2021 al 28/03/2021


MÉS INFORMACIÓ

Reus és Esport

Et pot interessar...

Cantajuego - CANVI DE DATAE
Arts escèniques

Cantajuego - CANVI DE DATA

CANTAJUEGOPresenta el nou espectacle "Extiendo mi mano"Cantajuego ens presenta un muntatge especial basat en la solidaritat, l’amistat, el treball en equip i l’empatia. Amb una acurada selecció de la seva llarga llista d’èxits, aquesta filosofia es reforça encara més donada l’expansió a...

On: Teatre Fortuny

Cantajuego - CANVI DE DATAE
Arts escèniques

Cantajuego - CANVI DE DATA

CANTAJUEGOPresenta el nou espectacle "Extiendo mi mano"Cantajuego ens presenta un muntatge especial basat en la solidaritat, l’amistat, el treball en equip i l’empatia. Amb una acurada selecció de la seva llarga llista d’èxits, aquesta filosofia es reforça encara més donada l’expansió a...

On: Teatre Fortuny

Monroe-Lamarr - canvi horaE
Arts escèniques

Monroe-Lamarr - canvi hora

MONROE-LAMARR - canvi d'horade Carles BatlleSergi Belbel dirigeix la trobada entre Hedy Lamarr i Marilyn Monroe que va poder alterar el curs de la Guerra FredaMonroe / Lamarr relata una trobada entre l’actriu i inventora Hedy Lamarr i la també actriu Marilyn Monroe (el dia abans de la seva mort)....

On: Teatre Fortuny

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.