Actes per dia

Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
 
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
 
 
Data Actual
Actes Programats

CAMINADA SOLIDÀRIA amb el Taller Baix Camp

CAMINADA SOLIDÀRIA amb el Taller Baix Camp

Dia Internacional de les Persones amb Discapacitat

En el marc de les activitats programades per la Regidoria de Benestar Social de l'Ajuntament de Reus amb motiu del Dia Internacional de les Persones amb Discapacitat, que se celebra a tot el món el 3 de desembre, Reus Esport i Lleure i el Taller Baix Camp organitzen una caminada solidària amb el Taller Baix Camp. En acabar, hi ha prevista festa amb música de DJ, zumba, castells, vermut i fideuada.
Sortida, a les 10 h, i arribada: davant del Centre Ocupacional del Taller Baix Camp, carrer de Víctor Català, 57 (al costat del Dipòsit municipal de vehicles).
Inscripció gratuïta al web de Tretzesports i a qualsevol dels centres del Taller Baix Camp.


QUAN

el 25/11/2018

a les 10:00h

LOCALITZACIÓ

Centre Ocupacional del Taller Baix Camp (al costat del Dipòsit municipal de vehicles).

Víctor Català, 57, 43201

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.