Actes per dia

Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
 
 
 
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
31
 
 
 
 
 
 
 
Data Actual
Actes Programats

(CANCEL·LAT) Trapezi 2018: El Covador

(CANCEL·LAT) Trapezi 2018: El Covador

El Covador, un espai on dues de les escoles de circ més rellevants ens oferiran el seu espectacle.

Centre de les Arts del Circ Rogelio Rivel
El Centre de les Arts del Circ Rogelio Rivel neix amb un curs pilot el 1999 i ja l’any 2000 s’instal·la a la primera vela-escola, en uns terrenys cedits pel districte de Nou Barris a l’Associació de Circ Rogelio Rivel. D’aquesta manera, s’engega un programa de dos cursos per a la formació preparatòria en arts del circ per a alumnes d’entre 16 i 25 anys.

Amb aquesta vela es crea un espai històric a Barcelona, dedicat especialment al circ i principalment a la formació i la creació, un espai que és un lloc de trobada, d’entrenament i d’intercanvi.

Nascut i desenvolupat a partir de l’esforç i voluntarisme d’un equip de professors i gestors, el Centre és, actualment, un projecte consolidat i reconegut en l’àmbit europeu com a membre de la FEDEC (Federació Europea d’Escoles de Circ) com a escola preparatòria i professional de formació en les arts del circ.

Els primers professors del centre van rebre classes directament de Rogelio Rivel, artista d’una llarga nissaga de circ català; el nom de l’escola li ret homenatge per haver-los sabut transmetre el seu profund amor per aquest ofici.

Any rere any, l’equip ha sabut trobar un equilibri entre l’ensenyament tradicional, la formació autodidacta i les aportacions provinents d’altres països i altres àmbits pedagògics i artístics per tal d’oferir una formació de nivell.

El 2 de juny de 2015, la Generalitat de Catalunya va aprovar el Cicle Formatiu de Grau Mig en Arts del Circ. Des del curs 2015-2016 estan en disposició d'oferir un títol propi a través del seu programa formatiu.


Escola de Circ Carampa
L'Escola de Circ Carampa desenvolupa la seva activitat des de 1994 amb l'ensenyament de les arts circenses d'una manera professional i mantenint un compromís de continuïtat i professionalitat als seus programes. Ha estat present en tots els esdeveniments importants de la recent història del circ a Espanya i el seu treball ha estat el motor i inspiració de nombrosos projectes joves circenses per tot Espanya i Amèrica Llatina.

Professors d'altíssim nivell, artistes i atletes consagrats amb una llarga experiència en l'ensenyament, un rigor pedagògic de base i una forma viva i oberta de concebre la formació, donen un caràcter dinàmic al programa. Aprenen del que ensenyen, oferint així una preparació cada dia de major qualitat.

L'Escola de Circ Carampa ha demostrat amb suficiència la seva capacitat de gestió i el compromís amb una educació circense de qualitat amb els seus programes anuals a l'Escola Carampa de la Casa de Camp i la seva participació en nombrosos projectes pedagògics en l’àmbit nacional i internacional. Per tot això va rebre el 2011 el Premi Nacional de Circ atorgat pel Ministeri de Cultura.

El seu treball està àmpliament avalat internacionalment, ostentant en l'actualitat la presidència de la FEDEC (Federació Europea d'Escoles de Circ). Participen activament al debat europeu sobre l'ensenyament de les arts circenses i la seva experiència és valorada positivament de manera unànime.

 

PREU

GratuïtON

Parc Sant Jordi

Plaça Alcalde Anton Borrell 43201

Com arribar-hi


QUAN

el 12/05/2018

a les 16:30h


MÉS INFORMACIÓ

Trapezi

LOCALITZACIÓ

Parc Sant Jordi

Plaça Alcalde Anton Borrell, 43201

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.