Actes per dia

Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
 
 
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
31
 
Data Actual
Actes Programats

Casal d'estiu Agost 2019 - informació i inscripcions

Casal d'estiu Agost 2019 - informació i inscripcions

Mas Pintat

La Regidoria d'Ensenyament i Política Lingüística organitza un casal d'estiu per a la primera infància organitzat des de Mas Pintat, centre de suport a les famílies pel període comprés entre el 5 al 30 d'agost, ambdós inclosos.

Es podran inscriure als esmentats casals, infants nascuts a l'any 2019 (mentre tinguin les 16 setmanes complertes) al 2018, 2017 i 2016, i germans d'aquests infants que hagin nascut als anys 2015, 2014 i 2013.

L'oferta inicial es concreta en l'obertura de diverses aules amb la següent ràtio màxima:

 • Aules de 0-1 anys: 8 infants
 • Aules de 1-2 anys: 13 infants
 • Aules de 2-3 anys i germans: 20 infants

Els casals oferiran un servei des deles 8h. del matí a les 15h. del migdia,amb la següent distribució horària:

 • Servei d'acollida opcional: de 8 a 9h.
 • Servei de casal : de 9 a 13h. (sense servei de menjador)
 • Servei de menjador: de 13 a 15h. (amb servei de menjador)

Per aquells infants que utilitzin el servei de menjador, l'horari de l'àpat serà a les 12 per tal que de 13h. a 15h. puguin descansar si ho necessiten.

Les inscripcions als casals de primera infància es faran a l'Oficina Municipal d'Escolarització i s'admetran per ordre de registre a partir del dia 10 de juny i fins a esgotar places.

La documentació que cal aportar si és el primer cop que es realitza una activitat al Mas Pintat és la fotocòpia o original del llibre de família i del DNI del pare/mare o tutor legal per poder verificar. La targeta sanitària i el carnet de vacunes que s'escanejarà i retornarà.

El justificant de pagament serà el document que regularà que la inscripció sigui vàlida. Si al cap de quinze dies naturals de la inscripció no s'ha retornat el full de pagament la inscripció es considerarà nul·la i no es reservarà la plaça.

Les inscripcions es fan per setmanes i en relació als horaris sol·licitats.

 • 1a. setmana, del 5 al 9 d'agost
 • 2a. setmana, del 12 al 16 d'agost
 • 3a. setmana, del 19 al 23 d'agost
 • 4a. setmana, del 26 al 30 d'agost

Els preus quedan fixats en:

 • Servei d'acollida:12€/setmana
 • Servei casal: 36€/setmana
 • Servei menjador: 30€/setmana

El casal d'estiu del mes d'agost, de Mas Pintat, gira al voltant del centre d'interès de la festa major i el seguici festiu. Cançons, balls, tallers i diferents dinàmiques, omplen aquestes setmanes estivals d'alegria i festa per tots els infants assistents.

La nostra missió es de facilitar la conciliació entre la vida familiar i laboral de les famílies amb infants d'edats primerenques, i es per aquest motiu que durant el mes d'agost treballem per donar el major suport possible i d'oci pels infants.

 

 

 

 

 

 

PREU

Servei acollida : 12€ ; Servei de casal: 36€; Servei de menjador: 30€ON

Mas Pintat. Centre d'Atenció a la Infància i a les Famílies

Carrer de l'Abat Escarré, 11 43201

Com arribar-hi


QUAN

Del 05/08/2019 al 30/08/2019

LOCALITZACIÓ

Mas Pintat. Centre d'Atenció a la Infància i a les Famílies

Mas Pintat. Centre d'Atenció a la Infància i a les Famílies

Carrer de l'Abat Escarré, 11, 43201

Tel. 977 010 057

http://maspintat.reus.cat/

[email protected]

Et pot interessar...

Justo Molinero y los Descastaos - AJORNAT PENDENT DE NOVA DATA-E
Arts escèniques

Justo Molinero y los Descastaos - AJORNAT PENDENT DE NOVA DATA-

La tercera juventud de José Cedena - AJORNAT PENDENT DE NOVA DATA-Justo Molinero y los DescastaosTorna Justo Molinero y Los Descastaos amb un nou espectacle: "La tercera juventud".Una residència on els residents no són de la tercera edat... estan vivint la seva tercera joventut. Gaudirem amb les...

On: Teatre Fortuny

Gala
Arts escèniques

Gala "Centenari Royal Academy of Dance" (SUSPÈS)

Gala "Centenari Royal Academy of Dance" (SUSPÈS)Fa cent anys,cinc de la figures més importants de la dansa es van aplegar a Londres per mirar d'unificar la metodologia de la dansa.Aquesta Gala recull coreografies seleccionades d'escoles i joves ballets de tot l'Estat per celebrar els cent anys...

On: Teatre Fortuny

El pare de la núvia ...i potser del nuvi!E
Arts escèniques

El pare de la núvia ...i potser del nuvi!

El pare de la núvia.. i potser del nuvi!En Francesc Ramon Pujols-Pinyol, mestre galeter i artífex de la marca global de les Galetes Pujols-Pinyol, està d'enhorabona. La Meritxell, la seva única filla, està a punt de casar-se amb el Bernat, un noi com cal i que és la nineta dels ulls d'en...

On: Teatre Fortuny

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.