Actes per dia

Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
 
 
 
 
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
31
 
 
 
 
 
 
Data Actual
Actes Programats

Cavalcada de Ses Majestats els Reis de l'Orient

Cavalcada de Ses Majestats els Reis de l'Orient

Des del capdamunt del carrer Ample, inici de la Cavalcada de Ses Majestats els Reis de l’Orient. Recorregut: carrer Ample, plaça de la Llibertat, avinguda de Prat de la Riba, avinguda del President Companys, carrer de Sant Joan, plaça de Prim, tomb de ravals, plaça de Catalunya, raval de Santa Anna, carrer de Salvador Espriu i carrer de l'Amargura. En arribar a la plaça del Pintor Fortuny, baixada pels carrers de Llovera i de Monterols fins a la plaça del mercadal. A l’Ajuntament, Ses Majestats els Reis de l’Orient sortiran al balcó per rebre les claus de la ciutat.


QUAN

el 05/01/2020

a les 18:30h

LOCALITZACIÓ

Et pot interessar...

PRESENTACIÓ DEL LLIBRE :
Nadal

PRESENTACIÓ DEL LLIBRE : "NO A LA BOSSA DE GAS"

Presentació del llibre "No a la bossa de gas" editat per l'Associació de Veïns Reus Sud Misericòrdia, una reivindicació veïnal que va tenir lloc fa 20 anys i que posa de manifest que actuar de manera conjunta amb un objectiu comú sempre dóna uns resultats positius.La presentació...

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.