Actes per dia

Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
 
 
 
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
31
 
 
 
 
 
 
 
Data Actual
Actes Programats

Cavalleria Rusticana /Il Pagliacci

Cavalleria Rusticana /Il Pagliacci

Pietro Mascagni / Ruggero Leoncavallo

Cavalleria Rusticana
de Pietro Mascagni 

Òpera verista en un acte de Pietro Mascagni amb llibret de Giovanni Targioni - Tozzeti i Guido Menasci basat en un conte de Giovanni Verga. S'estrenà el 17 de maig de 1890 al Teatre Costanzi de Roma. 

Ambientada a la Sicília de finals del S.XIX, té om a protagonistes Turiddu un noi que torna del servei militar i Santuzza, una jove amb qui té un idil·li, el qual és abrandat per part d'ella i de despit per part d'ell, perquè ell ha vist que s'han trencat els seus plans de casament amb Lola, la promesa de tota la vida, que ara s'ha casat amb un altre home.

Il Pagliacci
de Ruggero Leoncavallo 

Òpera en dos actes de Ruggero Leoncavallo, amb llibret del mateix autor. S'estrenà al Teatro dal Verme de Milà el 21 de maig de 1892. 

Pagliacci mostra el tràgic desenllaç d'un conflicte sexual. L'acció –inspirada en un fet real que hagué de jutjar, com a magistrat, el pare de Leoncavallo– se situa entre uns còmics ambulants que actuen en un poble de Calàbria, el dia de la Mare de Déu d'Agost. 

Cor Amics de l'Òpera de Sabadell i Orquestra Simfònica del Vallès 
Solistes Cavalleria RusticanaEugènia Montenegro, Enrique Ferrer, María Luísa Corbacho, Toni Marsol, Mariya Melnychny, 
Solistes Il PagliacciEnrique Ferrer, Montserrat Martí/Svetla Krasteva, Toni Marsol, César Cortés, Joan García Gomà
Director d'orquestraSantiago Serrate
Director del CorDniel Gil de Tejada
Director d'escenaMiquel Gorriz 
Assistent d'escenaAnna Ponces
Disseny d'escenografiaPau Monterde
Il·luminacióNani Valls
VestuariAAOS
Producció i organitzacióAssociació d'Amics de l'òpera de Sabadell per Òpera a Catalunya, amb el suport de la Generalitat
de Catalunya. Departament de Cultura. Fundació Banc Sabadell, Ajuntament de Sabadell i
ministerio de cultura INAEM 

PREU

48 - 28 - 15 €QUAN

el 22/05/2018

a les 21:00h

Et pot interessar...

Biblioteques Municipals de Reus: Biblioteca Chillout amb els nostres músics - Gina LlauradóE
Literatura

Biblioteques Municipals de Reus: Biblioteca Chillout amb els nostres músics - Gina Llauradó

Biblioteques Municipals de Reus: Biblioteca Chillout amb els nostres músics - Gina LlauradóImprescindible fer inscripció a través del correu electrònic a: [email protected] 

Biblioteques Municipals de Reus: Biblioteca Chillout amb els nostres músics - ImpaktatsE
Música

Biblioteques Municipals de Reus: Biblioteca Chillout amb els nostres músics - Impaktats

Biblioteques Municipals de Reus: Biblioteca Chillout amb els nostres músics - ImpaktatsImprescindible fer inscripció a través del correu electrònic a: [email protected]

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.