Actes per dia

Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
31
 
 
 
 
 
Data Actual
Actes Programats

Celebració Dia Internacional de la Infància

Celebració Dia Internacional de la Infància

Mas Pintat

El dia internacional de la infància es celebra el proper 20 de novembre i aquest any és particularment especial, ja que fa 30 anys que es va aprovar la Convenció sobre els Drets de l'Infant: 30 anys que han contribuït a canviar la vida dels nens a tot el món.

És una ocasió per celebrar i fer una crida a l'acció i l'Unicef ha proposat que en aquesta diada la infància prengui el poder i pinti el món de blau.

El món es tenyeix de blau i amb aquesta campanya es demana a les persones, les escoles i les empreses que contribueixin a construir un món en el qual cada nen i cada nena de la planeta puguin anar a l'escola, estiguin fora de perill de perill i puguin desenvolupar tot el seu potencial.

Mas Pintat, s’uneix a la proposta i s’ha programat per aquesta diada, que cada infant participant en la celebració dibuixarà la silueta de la seva mà, en un mural on el món i els colors blaus de totes les mans signifiquin la unió i vincle en un planeta, on els drets dels infants son presents i és fan possibles.

Posteriorment s’ha preparat un espectacle poètic «el carrer del mar» amb Genovesa Narratives teatrals i Joan Rioné, que busca la relació directa amb el públic més petit i que combina actor i teatre d’objectes. L’espectador coneixerà, tot passejant, un món farcit d’històries en les que participarà activament. Finalitzarà l’acte amb un berenar de coca i xocolata per tots els assistents.

PREU

GratuïtON

Mas Pintat. Centre d'Atenció a la Infància i a les Famílies

Carrer de l'Abat Escarré, 11 43201

Com arribar-hi


QUAN

el 20/11/2019

a les 17:30h

LOCALITZACIÓ

Mas Pintat. Centre d'Atenció a la Infància i a les Famílies

Mas Pintat. Centre d'Atenció a la Infància i a les Famílies

Carrer de l'Abat Escarré, 11, 43201

Tel. 977 010 057

http://maspintat.reus.cat/

maspintat@reus.cat

Et pot interessar...

Històries per a ser representadesE
Espectacle

Històries per a ser representades

Històries per a ser representadesA càrrec de ENVERS TEATRE, amb direcció de LAURA LARRÈGLE.Es tracta d'un compendi de 4 històries breus de l'autor argentí Osvaldo Dragún.Fan crítica dels valors de la nostra societat actual amb un to humorístic, àcid i fins i tot corrosiu,...

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.