Actes per dia

Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
 
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
 
 
Data Actual
Actes Programats

CELEBRACIÓ DIADA INTERNACIONAL DE LA INFÀNCIA

CELEBRACIÓ DIADA INTERNACIONAL DE LA INFÀNCIA

Mas Pintat Virtual

El proper divendres 20 de novembre Mas Pintat, que forma part de la regidoria de Salut i ciutadania, celebra el Dia Internacional de la Infància, una Diada en la que ens interessa visibilitzar la importància d’uns drets que calen contínuament ser reforçats i recolzats més encara en l’escenari de la pandèmia actual.

Se celebra el dia 20 de novembre per commemorar l’aprovació de la Convenció dels Drets de l’Infantper part de les Nacions Unides el 20 de novembre de 1989, que posteriorment va ser ratificada per tots els països de l’ONU.

.Educar en elconeixement dels propis dretsés fonamental per a construir un món millor per a la infància i contribuir a l’apoderament dels infants i joves.

A fi de posar una espurna de somriures en aquesta diada, Mas Pintat ha programat l’actuació en directe de la Companyia Bababoom a dos quarts de sis de la tarda i en format telemàtic, amb connexió des de la sala zoom

https://zoom.us/j/97217957560?pwd=bWhRMlZzS3RDNDhZR21FRk9ITWppUT09

Mas Pintat, actualment realitza els espais i activitats familiars en format virtual i gratuït, proposant als participants un acompanyament lúdic, recolzant les habilitats parentals i oferint eines de gestió emocional amb un cicle de tertúlies. Les inscripcions es realitzen omplint el següent formulari:

https://eos.reus.cat/inscripcions_maspintat

Paral·lelament com a SOAF (servei d’orientació i atenció a les famílies) el servei d'una psicòloga i una dietista-nutricionista, forma part de l'equip d'atenció individualitzada. El SOAF és un servei universal, preventiu i gratuït dirigit a totes les famílies de Reus, que necessiten atenció personalitzada, informació i orientació davant de problemes específics i de caràcter general.

 

PREU

GratuïtQUAN

el 20/11/2020

a les 17:30h

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.