Actes per dia

Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
 
 
 
Data Actual
Actes Programats

Cicle de tertúlies: Arriba el Nadal. com gestionar les festes familiars i sobreviure!

Cicle de tertúlies: Arriba el Nadal. com gestionar les festes familiars i sobreviure!

Mas Pintat virtual

Dijous 17 de desembre a les 17,30h. dins al cicle de tertúlies de Mas Pintat virtual s'ha programat la xerrada: Arriba el Nadal. Com gestionar les festes familiars i sobreviure!. Un espai on parlarem d'aquestes festes on les taules familiars apropen moments de benestar i felicitat i d'altres ens allunyen i ens suposen  tensions.

Com gestionar aquestes situacions? en aquesta xerrada oferirem eines per afavorir i gestionar-ho de la millor manera pel nostre equilibri emocional.

Les inscripcions es realizen mitjançant l'enllaç:  https://eos.reus.cat/inscripcions_maspintat

Gratuït.


QUAN

el 17/12/2020

a les 17:30h

Et pot interessar...

Cicle de conferències:
Conferència

Cicle de conferències: "Fer front a les grans pandèmies al llarg de la història. De la pesta negra a la COVID-19"

L’Arxiu Municipal de Reus juntament amb l’Arxiu Comarcal del Baix Camp, organitza un cicle de conferències sobre les grans pandèmies que ens han colpit des de l’edat mitjana fins a l’actualitat.L’objectiu del cicle és el d’exposar quines han estat les principals pandèmies que han...

On: Arxiu Municipal de Reus

Conferència:
Conferència

Conferència: "Un món amenaçat. Epidèmies i salut global, 1945-2021". A càrrec del Dr. Alfons Zarzoso

Aquest mes de novembre, l’Arxiu Municipal de Reus juntament amb l’Arxiu Comarcal del Baix Camp, organitza un cicle de conferències sobre les grans pandèmies que ens han colpit des de l’edat mitjana fins a l’actualitat.En aquesta ocasió, Alfons Zarzoso ens parlarà d'"Un món amenaçat....

On: Arxiu Municipal de Reus

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.