Actes per dia

Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
 
 
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
31
 
Data Actual
Actes Programats

Cicle de tertúlies: Picky eaters, mals menjadors. Estrategies per millorar l'hora dels apats per a les families.

Cicle de tertúlies: Picky eaters, mals menjadors. Estrategies per millorar l'hora dels apats per a les families.

Mas Pintat Virtual

Aquest dijous 28 de gener al Cicle de tertúlies a les 17.30 h. està programada la xerrada "picky eaters" (mals menjadors) amb la Sheila Amela, nutricionista de Mas Pintat.
 

Contestat mare o pare a les següents preguntes:

El teu fill o filla: Juga amb el menjar? Mostra rebuig per molts àpats? Fa ganyes quan sent l'olor d'alguns menjars? Mostra acceptació d'una varietat d'aliments molt limitada? Fan fàstics davant alguns menjars o àpats?

Xerrada adreçada de situacions amb infants fins a adolescents.
 

Si t'identifiques només en algun dels punts citats, aquesta xerrada et pot interessar, ja que t'oferirà eines per canviar aquests patrons que et preocupen.

Inscripcions gratuïtes a: https://eos.reus.cat/inscripcions_maspintat


QUAN

el 28/01/2021

a les 17:30h

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.