Actes per dia

Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
 
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
31
 
 
Data Actual
Actes Programats

Cicle de tertúlies: que em bloqueja, que em limita i com ho puc canviar? i posteriorment xerrada tindrem un adolescent a casa?

Cicle de tertúlies: que em bloqueja, que em limita i com ho puc canviar? i posteriorment xerrada tindrem un adolescent a casa?

Cicle de tertúlies Mas Pintat virtual

Dijous 18 de febrer a dos quarts de sis de la tarda tenim preparada la xerrada "que em bloqueja, que em limita i com ho puc canviar" facilitada per  Rosa Martí, directora de Mas Pintat. 

De vegades ens trobem davant situacions que ens limiten i no podem avançar, ens saturen i ens bloquegen. Quin son els indicadors i que podem fer per canviar aquestes inèrcies?

Inscripcions a https://eos.reus.cat/inscripcions_maspintat  - cicle de tertúlies

I posteriorment a les 19h. xerrada sobre "tindrem un adolescent a casa" a càrrec d'Alba Camarasa educadora del Servei de salut emocional ens explicarà què podem esperar de l’etapa de l’adolescència, i com acompanyar els nostres fills/es adolescents.

Inscripcions a http://www.joventutreus.cat/inscripcions

PREU

GratuïtQUAN

el 18/02/2021

a les 17:30h

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.