Actes per dia

Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
31
 
 
 
 
 
Data Actual
Actes Programats

Cinema a la fresca - "Joker"

Cinema a la fresca -

Estiu A Reus - Cultura A Reus

Cinema a la fresca - Joker

Arthur Fleck treballa de pallasso i viu amb la seva mare, la Penny, a Gotham City. L'Arthur pateix un trastorn neurològic que el fa riure en moments inapropiats, i visita una assistent social per a la medicació. Un vespre, mentre torna a casa amb metro, tres executius de Wayne Enterprises l'apallissen. Amb el revòlver que li ha deixat un company de feina en mata dos en defensa pròpia i després el restant a sang freda. Els homicidis i assassinat fan esclatar de sobte un moviment de protesta contra els rics de Gotham, amb màscares de pallasso com a símbol.

  • De les 22:00 h a les 24:00 h
  • Lloc exterior de la Palma
  • Obertura de portes 21:30h
  • Accés: entrada a través de la porta del carrer Ample, sortida per la porta del carrer Tívoli
  • Entrades: invitacions a través de la web de ReusCultura.
  • Aforament: entrades disponibles 160
  • Ubicació de les cadires mantenint 1'5 mts interpersonals. Circuit de fluxos marcats
  • Servei de neteja de l'espai i wc durant tot l'acte


PREU

GratuïtQUAN

el 14/07/2020

a les 22:00h

Et pot interessar...

Cinema Solidari: Projecció del documental WOMAN de Medicus MundiE
Cinema

Cinema Solidari: Projecció del documental WOMAN de Medicus Mundi

Formant part de la programació dels actes del 8 de març projecció del documental Woman de Medicus Mundi dirigit per Raúl de la Fuente amb tertúlia posterior a càrrec de Mariona Gasset. El documental descriu la problemàtica de la violència de gènere a Moçambic i com una nova generació...

On: Casal de les Dones

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.