Actes per dia

Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
 
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
 
 
Data Actual
Actes Programats

Cinema Solidari: Projecció del documental WOMAN de Medicus Mundi

Cinema Solidari: Projecció del documental WOMAN de Medicus Mundi

Formant part de la programació dels actes del 8 de març projecció del documental Woman de Medicus Mundi dirigit per Raúl de la Fuente amb tertúlia posterior a càrrec de Mariona Gasset. El documental descriu la problemàtica de la violència de gènere a Moçambic i com una nova generació de dones aixeca la veu per combatre-la des del hip hop, la poesia, la justícia i els moviments socials.


ON

Casal de les Dones

Plaça de la Patacada, 9

Com arribar-hi


QUAN

el 03/03/2021

a les 18:00h

VIDEO

LOCALITZACIÓ

Et pot interessar...

Documental del MesE
Cinema

Documental del Mes

Alemanya (2020). 89 minuts. VO en alemany i anglès, subtitulada en català.La històriaEn els darrers anys, el nostre sistema econòmic s’ha fet invisible i incomprensible. La sensació que alguna cosa no funciona del tot bé l’ha tingut pràcticament tothom. Però, exactament, què és el...

On: Centre de la Imatge Mas Iglesias (CIMIR)

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.