Actes per dia

Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
31
 
 
 
 
 
Data Actual
Actes Programats

CLEOPATRA [+ANTONI]

CLEOPATRA [+ANTONI]

TEBAC (Teatre Estable del Baix Camp)

 

Dramatúrgia i direcció: Miquel Àngel Fernández
Repartiment: Lluis Montserrat Sirolla, Marta Llorens, Cristina Cabré, Raquel Castaño, Puigcerver Porqueres, Robert Rodríguez, Marcel Ferré, Jordi Gómez, Rut Enguita, Xavi Salvat, Meritxell Bargalló, Miquel Potau.

El Teatre Estable del Baix Camp tanca, un any després, la celebració del 40 [+1] aniversari amb una proposta vitalista i madura: Antony and Cleopatra (1606). Shakespeare porta a la ficció els fets històrics que van convertir el triumvir Marc Antoni i la reina Cleòpatra VII en uns amants immortals. La seva relació és entre dos adults amants que comparteixen progènie, res a veure amb la sublimació de lamor entre els joveníssims Julieta i Romeu. Al món adult hi hapoc marge per a sublimar res. Amb aquesta premissa Shakespeare crea una obra íntima i defuig la pompa que acompanya els fets històrics.

 

 

 

Lluis Montserrat Sirolla.
Marta Llorens.
Cristina Cabré.
Raquel Castaño.
Puigcerver Porqueres.
Robert Rodríguez.
Marcel Ferré.
Jordi Gómez.
Rut Enguita.
Xavi Salvat.
Meritxell Bargalló.
Miquel Potau.

PREU

12€, 9€ i 6€ anticipada / 15€, 12€ i 9€ a taquilla


VENDA D'ENTRADES


ON

Teatre Bartrina

Plaça del Teatre, 1

Com arribar-hi


QUAN

Del 20/11/2021 al 21/11/2021

LOCALITZACIÓ

Teatre Bartrina

Teatre Bartrina

Plaça del Teatre, 1,

Tel. 977 010 658

http://www.teatrebartrina.cat/

[email protected]

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.