Actes per dia

Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
 
 
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
31
 
Data Actual
Actes Programats

Concert de l'Orquestra de Cambra Peret Ganxet

Concert de l'Orquestra de Cambra Peret Ganxet

Presentació de la versió orquestral d’aquesta composició genuïnament reusenca, obra del polifacètic Josep Maria Baiges. L ‘Orquestra de Cambra Peret Ganxet comença el seu camí musical assajant als locals de Bràvium Teatre a finals de 2018. És una petita orquestra de cambra formada per 10 intèrprets i un director. Els seus components són joves que s’estan formant en el conservatori, cursant els últims cursos del nivell professional i preparant-se en molts casos per anar a cursar els estudis superiors de música en les millors escoles del continent europeu. Malgrat la seva joventut els seus components comparteixen com a denominador comú l’empenta i la il·lusió de fer gaudir la seva música a tot el públic assistent al concert. 

Els membres de la formació ja compten amb força experiència ja que formen part de diferents agrupacions corals o instrumentals. Molts dels membres de l’orquestra tenen experiència en grups de cambra, i formen part d’orquestres com la Jove Orquestra Intercomarcal (JOIC), l’Orquestra Händel, o la Jove Orquestra Nacional de Catalunya (JONC).

El seu  director és Eduard Sendra, que comparteix amb tots els intèrprets, la voluntat d’oferir a tots els amants de la música, tota mena d’obres de cambra i música de caire simfònic, així com incorporar música catalana al seu repertori, tot combinant-lo amb els grans compositors europeus.

Amb motiu de la celebració dels actes de l’any Peret Ganxet que es celebrarà a Reus durant aquest 2019, volen oferir un concert únic per presentar la seva feina com a conjunt instrumental de música clàssica en format de cambra. 

Per aquest concert l’orquestra ha preparat un  programa fet a mida per a l’ocasió, amb el convenciment de les múltiples possibilitats del conjunt que ha fet que des del seu primer assaig, es distingís per incorporar al seu repertori altres tipus de música més enllà de la pròpia música coneguda com a música clàssica, interpretant adaptacions i arranjaments d’obres inicialment escrites per altres formacions musicals. Així doncs, es podrà gaudir d’una primera part del concert amb música escrita per a formacions de cambra, i a la segona part, una selecció d’obres que combina peces tradicionals catalanes, amb diverses composicions d’autors catalans, dues sardanes versionades per a orquestra de corda i un petit poema simfònic original per a cobla, del que se n’ha fet la seva corresponent orquestració.

Volem destacar l’estrena absoluta de la versió per a orquestra de corda i piano de la sardana que va donar ànima al cèlebre personatge creat a l’entorn de la revista URBS l’any 1958, naturalment ens referim a la sardana En Peret Ganxet del mestre Josep Maria Baiges i Jansà que ha estat orquestrada expressament per l’Eduard Sendra, del qual també podrem escoltar diversos arranjaments que ha realitzat per a l’ocasió. Es podran escoltar obres dels compositors Wolfang Amadeus Mozart, Joaquín Turina, Hector Berlioz, Johannes Brahms, Georges Onslow, Amadeu Vives, Josep Maria Baiges, Eduard Sendra, Pau Casals i Joaquim Serra.

PREU

10 €, socis 8 €ON

Bravium Teatre

Carrer de la Presó, 13

Com arribar-hi


QUAN

el 14/04/2019

a les 19:00h


MÉS INFORMACIÓ

Teatre Bravium

LOCALITZACIÓ

Bravium Teatre

Carrer de la Presó, 13,

Tel. 977 34 37 01

http://www.braviumteatre.com/

[email protected]

Et pot interessar...

CLEOPATRA [+ANTONI]E
Teatre

CLEOPATRA [+ANTONI]

Dramatúrgia i direcció: Miquel Àngel FernándezRepartiment: Cristina Cabré, Rut Enguita, Marcel Ferrer, Jordi Gómez, Marta Llorens, Tere Llort, Natàlia Mateu, Edu Mejías, Puigcerver Porqueres, Robert Rodríguez, Xavi Salvat, Lluís SirollaAny 2020, el Teatre Estable del Baix Camp tanca...

On: Teatre Bartrina

Cantajuego - CANVI DE DATAE
Arts escèniques

Cantajuego - CANVI DE DATA

CANTAJUEGOPresenta el nou espectacle "Extiendo mi mano"Cantajuego ens presenta un muntatge especial basat en la solidaritat, l’amistat, el treball en equip i l’empatia. Amb una acurada selecció de la seva llarga llista d’èxits, aquesta filosofia es reforça encara més donada l’expansió a...

On: Teatre Fortuny

Cantajuego - CANVI DE DATAE
Arts escèniques

Cantajuego - CANVI DE DATA

CANTAJUEGOPresenta el nou espectacle "Extiendo mi mano"Cantajuego ens presenta un muntatge especial basat en la solidaritat, l’amistat, el treball en equip i l’empatia. Amb una acurada selecció de la seva llarga llista d’èxits, aquesta filosofia es reforça encara més donada l’expansió a...

On: Teatre Fortuny

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.