Actes per dia

Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
 
 
 
 
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
31
 
 
 
 
 
 
Data Actual
Actes Programats

Concerts 10 anys dels Bucs. Terra Ferma i On Our Way

Concerts 10 anys dels Bucs. Terra Ferma i On Our Way

Un dels serveis que va obrir l’any 2010 a la vegada que ho feia el Casal de Joves la Palma van ser els bucs dàssaig que es troben ubicats a la planta soterrani del Casal. Per aquests bucs més estudi de gravació, han passat al llarg d’aquests 10 anys més de 1000 músics que han omplert de música i vida aquest espai. Per aquest motiu, una de les activitats més importants que farem per commemorar els 10 primers anys de vida és oferir un concert amb dos dels molts grups que han assajat a aquest equipament.

 El concert serà el proper dissabte 12 de desembre a les 19h al Teatre Bartrina de Reus i comparà amb un doble concert del grup d’ska i rock Terra Ferma i el grup de rock On Our Way.

 Les entrades són limitades i gratuïtes.

 El teatre complirà totes les mesures COVID-19 que indiquen les autoritats sanitàries.

 

TERRA FERMA

Terra ferma és un grup d'ska i rock del Baix Camp, l'any 2015 ens vam endinsar a l'aventura d'enregistrat la seva primera maqueta "Aixecant el vol", l'any 2018 es van tancar a l'estudi de gravació l'Atlàntida (BCN) i en va sortir el seu primer CD "Un brot de llum", durant aquest temps han pujat a escenaris com el de barraques de Reus, les festes de Poble Nou de Barcelona, diverses sales i moltes festes majors.

L’any 2020 va tornar a l'estudi per gravar un nou CD "Sobre viure" on parlen de les nostres vides, en algun cas lluny de casa, i les ganes que tenen de viure, créixer i passar-ho bé!
El seu directe, està carregat d'energia i ritme, i el formen cançons pròpies i alguna versió que de ben segur us animareu a cantar!

 

 

ON OUR WAY

On Our Way neix el 2017 amb la inquietud de tres joves, la Míriam(Cantant), el Carles (guitarra) i l’Arnau (bateria) amb ganes de crear música i mostrar el que senten amb ella. Aquests dos últims ja

havien experimentat el que és estar en un grup de música, la cantant d'altra banda, des de petita cantava en solitari i desitjava expressar els seus sentiments amb la música. A inicis de l’any 2018 s’incorporen el Gabriel (guitarra) i l’Óscar (baixista) per acabar de donar forma al grup, i van començar a crear temes propis.

Aquest mateix mateix any van fer els seus primers concerts a Sala Japan (Reus), Sala Cau (Tarragona), Sala Zero (Tarragona).

Amb les ganes de poder fer arribar la seva música a un públic més nombrós, van gravar l’EP "Words Of Yesterday" que inclou sis cançons on trobareu unes lletres plenes de sentiment i amb diferents estils que van des de més suaus a més rockeres.


Dia: 12 de desembre
Hora: de 19 a 21h
Edat: tots els públics
Lloc: Teatre Bartrina
Preu: Gratuït

PREU

Gratuït


VENDA D'ENTRADES


ON

Teatre Bartrina

Plaça del Teatre, 1

Com arribar-hi


QUAN

el 12/12/2020

a les 19:00h


MÉS INFORMACIÓ

Web Joventut

VIDEO

LOCALITZACIÓ

Teatre Bartrina

Teatre Bartrina

Plaça del Teatre, 1,

Tel. 977 010 658

http://www.teatrebartrina.cat/

[email protected]

Et pot interessar...

CLEOPATRA [+ANTONI]E
Teatre

CLEOPATRA [+ANTONI]

Dramatúrgia i direcció: Miquel Àngel FernándezRepartiment: Cristina Cabré, Rut Enguita, Marcel Ferrer, Jordi Gómez, Marta Llorens, Tere Llort, Natàlia Mateu, Edu Mejías, Puigcerver Porqueres, Robert Rodríguez, Xavi Salvat, Lluís SirollaAny 2020, el Teatre Estable del Baix Camp tanca...

On: Teatre Bartrina

Cantajuego - CANVI DE DATAE
Arts escèniques

Cantajuego - CANVI DE DATA

CANTAJUEGOPresenta el nou espectacle "Extiendo mi mano"Cantajuego ens presenta un muntatge especial basat en la solidaritat, l’amistat, el treball en equip i l’empatia. Amb una acurada selecció de la seva llarga llista d’èxits, aquesta filosofia es reforça encara més donada l’expansió a...

On: Teatre Fortuny

Cantajuego - CANVI DE DATAE
Arts escèniques

Cantajuego - CANVI DE DATA

CANTAJUEGOPresenta el nou espectacle "Extiendo mi mano"Cantajuego ens presenta un muntatge especial basat en la solidaritat, l’amistat, el treball en equip i l’empatia. Amb una acurada selecció de la seva llarga llista d’èxits, aquesta filosofia es reforça encara més donada l’expansió a...

On: Teatre Fortuny

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.