Actes per dia

Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
 
 
 
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
31
 
 
 
 
 
 
 
Data Actual
Actes Programats

Conferència «La Fe d’Antoni Gaudí» i inauguració de l'exposició «L’ànima de Gaudí. Relleus de Neus Segrià i Antonio Oteiza»

Conferència «La Fe d’Antoni Gaudí» i inauguració de l'exposició «L’ànima de Gaudí. Relleus de Neus Segrià i Antonio Oteiza»

Amb motiu de l’aniversari del bateig d’Antoni Gaudí, conferència «La Fe d’Antoni Gaudí», a càrrec del Dr. Armand Puig i Tarrech, rector de l’Ateneu Universitari Sant Pacià, i inauguració de l’exposició «L’ànima de Gaudí. Relleus de Neus Segrià i Antonio Oteiza» a la Capella dels Dolors de la Prioral de Sant Pere.


ON

Prioral de Sant Pere

Plaça de Sant Pere, s/n

Com arribar-hi


QUAN

el 26/06/2019

a les 20:00h

LOCALITZACIÓ

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.