Actes per dia

Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
 
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
31
 
 
Data Actual
Actes Programats

Conferència: "La pesta negra. Mesures, interpretacions i restriccions." A càrrec de la Dra. Coral Cuadrada

Conferència:

Aquest mes de novembre, l’Arxiu Municipal de Reus juntament amb l’Arxiu Comarcal del Baix Camp, organitza un cicle de conferències sobre les grans pandèmies que ens han colpit des de l’edat mitjana fins a l’actualitat.

En aquesta ocasió, Coral Cuadrada ens parlarà de "La pesta negra. Mesures, interpretacions i restriccions".

En aquesta conferència s’observarà la pesta negra des d’una triple mirada: en primer lloc, es compararan les mesures preses durant la pesta amb les preses per enfrontar-se a la COVID-19. En segon lloc, es farà una revisió de les interpretacions dels metges coetanis i, finalment, s’analitzaran les aportacions científiques actuals referents a l’origen i transmissió, considerant els reservoris animals, els vectors de transmissió o la incidència del clima en la difusió de la gran malaltia. Per tant, s’abordarà la pesta negra des d’una triple perspectiva: històrica, comparativa i interpretativa.

 

Per accedir a la conferència, feu clic al següent enllaç:

https://zoom.us/j/99553248324

PREU

GratuïtON

Arxiu Municipal de Reus

Sant Antoni Maria Claret, 3

Com arribar-hi


QUAN

el 03/11/2021

a les 18:30h

LOCALITZACIÓ

Arxiu Municipal de Reus

Arxiu Municipal de Reus

Sant Antoni Maria Claret, 3,

Tel. 977 010 054

http://www.reus.cat/arxiu-municipal-de-reus

[email protected]

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.