Actes per dia

Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
 
 
 
 
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
31
 
 
 
 
 
 
Data Actual
Actes Programats

Cooperem per l'èxit del relleu empresarial

Cooperem per l'èxit del relleu empresarial

Cooperem pel l'èxit del relleu empresarial és una jornada on-line destinada a professionals i peronal tècnic de serveis d'ocupació i emprenedoria. 

Inscripcions a: coopcamp.cat/agenda. La xerrada es farà a través de la plataforma Zoom.

La transmissió d'empreses ha esdevingut una de les opcions més avantatjoses i segures per a les persones emprenedores, gràcies especialment al servei que ofereix Reempresa. Des dels Ateneus Cooperatius compartim l'objecitu de promoure la continuïtat d'empreses properes al tancament i ho fem a partir de l'acompanyament a projectes col·lectius i facilitant totes les eines perquè el relleu pugui fer-se a través de cooperatives de treball associat.

És en aquest sentit que us oferim una jornada tècnica on valorar quins recursos compartits poden assegurar l'èxit dels casos de relleu empresarial col·lectiu, facilitant la cooperació entre equips tècnics i aportant els coneixements i recursos dels que disposem els Ateneus Cooperatius i els Serveis de Reempresa.

PREU

GratuïtQUAN

el 14/12/2020

a les 12:00h

Et pot interessar...

Jornada Reus Horitzó 32: Municipis per viureE
Jornades

Jornada Reus Horitzó 32: Municipis per viure

En el marc del pla estratègic «Reus Horitzó 32», jornada amb ponents de referència i experiències d'èxit a l'entorn de les estratègies per encarar el futur, des de l'àmbit local.El consum energètic i l’accés a l’habitatge, la mobilitat i la relació amb el territori, la perspectiva de...

On: Fira Reus

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.