Actes per dia

Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
 
 
 
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
31
 
 
 
 
 
 
 
Data Actual
Actes Programats

Vols deixar de fumar? El farmacèutic et pot ajudar!

 Vols deixar de fumar? El farmacèutic et pot ajudar!

XIX Setmana Sense Fum 2018

“Canvia una cigarreta per un xupa-xups”.  Dona'ns  una cigarreta i te la canviem per un xupa xup. 

Carpa a la Plaça Mercadal de Reus, on es durà a terme atenció farmacéutica per partd’experts en cessació tabàquica, així com determinacions a les persones que s’interessin:

-cooximetries,

-test de motivació,

-test d’addició al tabac…

L'acte s’enmmarca dins de la XIX Setmana Sense Fum  del 25 al 31 de maig sota el lema “Viu a sac sense tabac”.

L’objectiu de la Setmana Sense Fum és sensibilitzar la població de la importància que té per a la salut el fet de no iniciar-se o d’abandonar el consum de tabac i poder gaudir d’un ambient lliure de fum.

PREU

GratuitON

Plaça del Mercadal

Plaça del Mercadal 43201

Com arribar-hi


QUAN

el 30/05/2018

a les 09:00h

LOCALITZACIÓ

Plaça del Mercadal

Plaça del Mercadal

Plaça del Mercadal, 43201

Et pot interessar...

Webinar: Dieta saludable per enfortir les nostres defensesE
Altres

Webinar: Dieta saludable per enfortir les nostres defenses

Seminari web per donar a conèixer què menjar i també què eliminar o evitar de la vostra alimentació diària amb la finalitat de reforçar les defenses i enfortir el sistema immunitari. Serà impartit per la dietista i nutricionista Rosa Baró Vilà.El webinar és en directe i interactiu, via...

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.