Actes per dia

Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
31
 
 
 
 
 
Data Actual
Actes Programats

«Diàlegs sobre la salut mental»

«Diàlegs sobre la salut mental»

Mes de la Salut Mental

Reus fa d’octubre El Mes de la Salut Mental amb activitats per visibilitzar les persones amb malalties mentals

Per primer cop, coincidint amb el Dia Mundial de la Salut Mental, que se celebra a tot el món el 10 d’octubre, Reus acull El Mes de la Salut Mental. Un cicle d’activitats i actes amb el lema «[email protected] amb la vida», organitzat per l’Ajuntament de Reus i les organitzacions que treballen en aquest àmbit a la ciutat: l’Associació Asperger-TEA del Camp de Tarragona (Aspercamp), l’Associació de Trastorn Bipolar de les Comarques de Tarragona, l’Associació de familiars de malalts mentals Dr. Francesc Tosquelles, la Fundació Villablanca, la Fundació Pere Mata i l’Institut Pere Mata.

Per a més informació sobre el Mes de la Salut Mental a Reus es poden consultar les xarxes socials següents: #connectaamblavida, #reusSalut i #reus.

Dijous 17 d’octubre a les 18.30 h al Centre Cultural Castell del Cambrer (plaça del Castell, 4): «Diàlegs sobre la salut mental», a càrrec d’Irene Barberán Soriano, psicòloga especialista en Trastorn de l'espectre autista de l'Associació Asperger-TEA del Camp de Tarragona, i Teresa Carot Subirats, psicòloga especialitzada en trastorn Bipolar de l’Associació de Trastorn Bipolar de les comarques de Tarragona. Modera Maria Josep Delor Bonfill, directora de la Xarxa Social de Salut Mental de la Fundació Pere Mata.

PREU

GratuïtON

Centre Cultural El Castell

Plaça del Castell, 4 43201

Com arribar-hi


QUAN

el 17/10/2019

a les 18:30h

LOCALITZACIÓ

Centre Cultural El Castell

Centre Cultural El Castell

Plaça del Castell, 4, 43201

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.