Actes per dia

Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
 
 
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
31
 
Data Actual
Actes Programats

El fantasma de Canterville

El fantasma de Canterville

de Joan Yago a partir de l'original d'Oscar Wilde

El fantasma de Canterville

de Joan Yago a partir de l'original d'Oscar Wilde

El fantasma de Canterville,unaobradenovacreació signadaperJoan Yago,basadaenelconteoriginaldOscar Wilde idirigidaperJosep Maria Mestres.Yagositualaccióenuncastellanglèsenventa,queacolliràlatrobada entreelmónimmaterialdunLordanglèsdelsegleXVIiunamodernafamílianord-americana del segle XX.

AquestaadaptacióallenguacatalanadelclàssicdeWildeésundiàlegcòmicpled’ironiai decríticaalasocietatdel’època,quesegueixunaestructurasimilaradelestresgrans comèdiesdel’autor:El ventall de Lady Windermere,Un marit ideal i La importància de ser Frank.

Aquestahilarant,emotivaisofisticadacomèdiadeJoanYago,undramaturgambveui miradapròpies,estaràprotagonitzadaperJoan Pera,queestornaaposaralapelld’un delsgranspersonatgesdelaliteraturauniversaldesprésd’interpretarelvellHarpagona L’Avar deMolière.Elisabet Casanova,Pep Sais,David Olivares,Betsy Túrnez iÒscar Castellví completen el repartiment del muntatge.

 Sinopsi

 Lord Canterville convidaalempresarinord-americàHiram S.Otis ialasevafamíliaapassar elcapdesetmanaalseuanticCastellpropd’Ascot,Anglaterra.Lord Canterville,propietari delCastell,adverteixelsnoushabitantsqueelfantasmadeSir Simon de Canterville,avantpassatfamiliar,vagaperlacasadesquevaassassinarlasevaesposa,Lady Eleonore.

Peròelsnousinquilins,elsenyorOtis,lasevaesposaMartha ilasevafillaVirginia,nofan casdel’advertència,sinóqueesburlenconstantmentd’ell,totiqueelfantasmaintenta pertorbarlapaudelafamíliaperactivaiperpassiva,permantenirlasevareputacióiel seu honor.

 Fitxa artística

Autor: JoanYago a partir de l’original d’OscarWilde
Direcció: JosepMariaMestres
Repartiment (per ordre d’aparició)
Pep Sais - Lord Canterville/Marigold Umney
David Olivares - Hiram S.Otis
Elisabet Casanovas - Virginia Otis
Joan Pera - Sir Simon de Canterville
BetsyTúrnez - Martha Otis
Òscar Castellví - Cecil Williams-Canterville

 

 

Escenografia: Pep Duran  - Vestuari: Nina Pawlowsky - Il·luminació: David Bofarull - Espai sonor: Jordi Bonet - Caracterització: Toni Santos - Assessorament de màgia: Mag Lari - Ajudant de direcció: Israel Solà - Cap de producció:  Maite Pijuan - Producció executiva:  Raquel Doñoro - Cap d’oficina tècnica:  Moi Cuenca  - Ajudant de producció: Maria Muntané - Regidora: Olga Fibla - Sastressa: Toñi Chamorro - Perruqueria:  YaismerLeón- Tècnic de so: Victor Bartolomé - Microfonista: Jaume Cuadrada  - Alumna en pràctiques vestuari:  Mar Mendieta - Construcció de l’escenografia: Estudi-Taller d’escenografia Jorba-Miró - Tractament pictòric cortinatges: Taller d’escenografia Jordi Castells - Construcció joc de màgia: Taller d’escenografia Sant Cugat - Confecció vestuari Època: Dress Art - Perruques: Damaret - Efectes especials: P.Q.Mits-Jordi Contel
Premsa:  Anna Casasayas i Clara M.Clavell - Màrqueting i comunicació: Publispec - Reportatge fotogràfic: DavidRuano
Disseny gràfic: Santi & Kco

Producció: Focus

Durada: 1 hora i 45 minuts sense entreacte

PREU

30 - 20 - 10ON

Teatre Fortuny

Plaça de Prim, 4

Com arribar-hi


QUAN

el 16/10/2018

a les 21:00h

LOCALITZACIÓ

Et pot interessar...

Gala
Arts escèniques

Gala "Centenari Royal Academy of Dance" (SUSPÈS)

Gala "Centenari Royal Academy of Dance" (SUSPÈS)Fa cent anys,cinc de la figures més importants de la dansa es van aplegar a Londres per mirar d'unificar la metodologia de la dansa.Aquesta Gala recull coreografies seleccionades d'escoles i joves ballets de tot l'Estat per celebrar els cent anys...

On: Teatre Fortuny

El pare de la núvia ...i potser del nuvi!E
Arts escèniques

El pare de la núvia ...i potser del nuvi!

El pare de la núvia.. i potser del nuvi!En Francesc Ramon Pujols-Pinyol, mestre galeter i artífex de la marca global de les Galetes Pujols-Pinyol, està d'enhorabona. La Meritxell, la seva única filla, està a punt de casar-se amb el Bernat, un noi com cal i que és la nineta dels ulls d'en...

On: Teatre Fortuny

Els Amics de les Arts - nova dataE
Arts escèniques

Els Amics de les Arts - nova data

Els Amics de les Arts - nova dataEls Amics de les Arts, com sempre i com mai els has vist!Tornen Els Amics de les Arts per presentar sobre els escenaris l'últim disc de la banda, que sortirà a la venda durant la primavera del 2020. El seu directe sorprendrà per explosiu i elèctric, alhora que...

On: Teatre Fortuny

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.