Actes per dia

Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
 
 
 
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
 
Data Actual
Actes Programats

Escola Oberta de Salut: Cañamo. La revista de la cultura del canabis

Escola Oberta de Salut: Cañamo. La revista de la cultura del canabis

Prestatgeria Psicoactiva

Retrospectiva i reptes de futur

CAÑAMO és "La revista de la cultura del cànnabis". Dirigida al públic adult i a gent interessada en aquesta planta.  El contingut es centra en la idea de la lluita contra el prohibicionisme en matèria de drogues, en concret sobre el cànnabis. Revista especialitzada:  El seu motiu principal és el Cànnabis sativa, i més en concret els seus derivats com la marihuana i l'haixix. D'altra banda també tracta temes sobre societat, història, ciència, ecologia..., relacionats o no amb les drogues.

A càrrec de  Jaime Prats. Comitè Editorial Cañamo. 

 

PRESTATGERIA PSICOACTIVA és un projecte del Pla d’Accions sobre drogues de Reus que estableix un espai permanent de diàleg amb la ciutadania, per tal de poder aportar informació contextualitzada, actualitzada, útil i veraç sobre el fenomen de consum de substàncies psicoactives (tant legals com il·legals) a partir de la presentació de llibres i documents relacionats amb la matèria.


ON

Biblioteca Pere Anguera

Carrer de Joan Salvat-Papasseit, 14 43204

Com arribar-hi


QUAN

el 21/11/2018

a les 18:30h

LOCALITZACIÓ

Biblioteca Pere Anguera

Carrer de Joan Salvat-Papasseit, 14, 43204

Tel. 977 010 025

http://biblioteques.reus.cat/

[email protected]

Et pot interessar...

Dia Internacional de les DonesE
Jornades

Dia Internacional de les Dones

Entre el 26 de febrer i el 26 de març, commemorem el Dia Internacional de les Dones a partir d'un programa de 33 activitats que inclouen presentacions, xerrades, exposicions de llibres i tallers, entre d'altres, amb l'objectiu de reivindicar una societat més justa i equitativa entre homes i...

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.