Actes per dia

Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
 
 
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
31
 
Data Actual
Actes Programats

ESPAI VIRTUAL MARES EMBARASSADES

ESPAI VIRTUAL MARES EMBARASSADES

Mas Pintat Virtual

Dilluns 9 de novembre a les 17,30h l'espai embarassades obre l'espai virtual amb una sessió on espodrà compartir el moment de l'embaràs amb d'altres mares i acompanyar-ho amb una dinàmica creativa i una meditació guiada des del mindfulness.

L’objectiu d’aquest espai és acompanyar durant el procés de l’embaràs oferint eines per poder viure-ho amb consciència, serenitat, confiança i alegria.

La pràctica de la meditació també ajudarà com a futura mare a connectar amb el propi cos i la  força interior, a fer conscient dels canvis que s’estan donant durant aquest procés de profunda transformació. Ajudarà a establir una connexió amb el nadó en el ventre matern i a preparar el  cos i ment per al moment del naixement i la criança.

Per inscriure't només cal que entrar al formulari https://eos.reus.cat/inscripcions_maspintat

Es un servei gratuït que pot accedir-hi tothom.

PREU

GratuïtQUAN

el 09/11/2020

a les 17:30h

Et pot interessar...

ESPAI VIRTUAL MAS PINTAT GENER 2021E
Taller

ESPAI VIRTUAL MAS PINTAT GENER 2021

Aquest mes de gener continuem amb la programació d'espais familiars, cicle de tertúlies i rebost literari en format virtual.Continuem acompanyant a les famílies dins l'entorn telemàtic mentre duri la situació de la pandèmia a fi de preservar la salut de les famílies i els seus participants....

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.