Actes per dia

Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
31
 
 
 
 
Data Actual
Actes Programats

Exposició recollida de residus d’aparells elèctrics i electrònics (RAEE).

Exposició recollida de residus d’aparells elèctrics i electrònics (RAEE).

Forma part de la campanya de conscienciació a la ciutadania de la importància i necessitat de recollida de residus d’aparells elèctrics i electrònics (RAEE).

L’Agència de Residus de Catalunya i la Fundació ECOLEC impulsen una campanya sobre aparells elèctrics i electrònics (RAEE), amb l’objectiu d’aconseguir incrementar la recollida de residus RAEE i involucrar als distribuïdors com a element clau de la recollida (petits i grans distribuïdors) i implicant-los de forma activa en la recollida.

Tot i que aquesta és una campanya destinada a incrementar la recollida selectiva d’aparells elèctrics i electrònics en desús, l’Agència de Residus de Catalunya i la Fundació ECOLEC, recorden que la prioritat del consumidor ha de ser la reparació i la reutilització d’aquests productes, el que suposa allargar la vida útil i col·laborar amb la correcta gestió dels residus. Si no pot, el consumidor disposa del sistema de recollida selectiva: deixalleries o punts verds.


ON

Biblioteca Pere Anguera

Carrer de Joan Salvat-Papasseit, 14 43204

Com arribar-hi


QUAN

Del 08/04/2019 al 13/04/2019

LOCALITZACIÓ

Biblioteca Pere Anguera

Carrer de Joan Salvat-Papasseit, 14, 43204

Tel. 977 010 025

http://biblioteques.reus.cat/

info.biblioteques@reus.cat

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.