Actes per dia

Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
 
 
 
 
 
Data Actual
Actes Programats

Faust de Johann Wolfgang Von Goethe

Faust de Johann Wolfgang Von Goethe

Cicle Grans Mestres

FAUST
Cicle Grans Mestres 

 

Versió per a tres actors de la universal tragèdia de Goethe que ha inspirat a tants artistes i directors que han volgut aprofundir en el tema de la immortalitat i l'eterna lluita entre el bé i el mal. Tres grandíssims actors: Andrés Herrera, Belén Fabra i Ernest Villegas ens serviran de manera impecable un dels textos cabdals de la literatura universal. Un viatge pels racons més amagats de l'ànima, on plaer i dolor conviuen en un equilibri inestable, fent que l'home busqui de manera incessant respostes a preguntes inabastables que menen la seva vida.

Un text que per la seva complexitat poques vegades es pot veure en escena, especialment en la veu i força interpretativa dels seus protagonistes, que aconsegueixen transcendir brutalment l'obra de Goethe per dotar-la d'una vida teatral devastadora.

 FITXA ARTÍSTICA
Autor: Johann Wolfgang Von Goethe
Direcció i dramatúrgia: Francesc-Cerro Ferran
Intèrprets: Andrés Herrera, Belén Fabra i Ernest Villegas
Audiovisuals: Ivó Vinuesa

Amb la col·laboració de Nau Ivanow

CAFÈS PONT US CONVIDA AL CAFÈ
A les 8 del vespre, al Bar del Teatre Fortuny, el públic assistent a la representació de FAUST podrà gaudir d'una degustació de cafè gentilesa de CAFÈS PONT
HI ESTEU TOTS CONVIDATS!!

 


PREU

15€ sense numerarON

Teatre Fortuny

Plaça de Prim, 4

Com arribar-hi


QUAN

el 02/10/2018

a les 21:00h

LOCALITZACIÓ

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.