Actes per dia

Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
 
 
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
31
 
Data Actual
Actes Programats

Festival Accents · Concert de Martínez

Festival Accents · Concert de Martínez

El Jardí de la Casa Rull acollirà la presentació de Grandes éxitos, el nou treball discogràfic de Martínez, un disc que neix de la necessitat de fer música amb la tranquil·litat de dir el que es pensa i pensar el que es toca. És una reunió d'amics que "se'n va de mare" i es converteix en 9 cançons que expliquen sentiments i sensacions, sense por; amb històries que no sempre són boniques. Grandes éxitos ensenya, utilitzant el #rock, un món més amagat, més cru però sincer, i que fins i tot, de vegades resulta frustrant... però és més real.

Martínez són: Anscari Montori (guitarra), Xavi Casanueva (veu i guitarra), Manel Priego (bateria) i Ignacio Sabadell (baix elèctric).

PREU

GratuïtON

Casa Rull (seu de l'Institut Municipal Reus Cultura)

Sant Joan, 27

Com arribar-hi


QUAN

el 19/10/2019

a les 13:00h


MÉS INFORMACIÓ

Festival Accents

LOCALITZACIÓ

Casa Rull (seu de l'Institut Municipal Reus Cultura)

Sant Joan, 27,

Tel. 977 010 650

[email protected]

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.