Actes per dia

Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
 
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
31
 
 
Data Actual
Actes Programats

Il Barbiere di Siviglia

Il Barbiere di Siviglia

de Giacomo Puccini

Il Barbiere di Siviglia
de Gioachino Rossini

Il Barbiere di Siviglia és una òpera bufa en dos actes (sobretitulada en català). Text de Cesare Sterbini i basat en Le Barbier de Séville de Pierre Augustin Caron de Beaumarchais. Estrenada al Teatre Argentina deRoma el 20 de febrer de 1816.
Poques òperes gaudeixen d’una fama semblant a la de Il Barbiere di Siviglia, òpera còmica per excel·lència, sense que això signifiqui un menyspreu artístic. La complexitat que ens ofereix l’òpera mestra de Rossini va molt més enllà d’una comicitat, ja que aconsegueix crear, sota una aparença simple, tot un sofisticat mecanisme tan ben engranat que ens sembla senzill i natural.
L’argument és senzill: Bartolo, vell doctor, té planejat casar-se amb la seva jove pupil·la Rosina i la manté gairebé en captivitat. D’altra banda el comte d’Almaviva està enamorat de Rosina i ella li correspon.
Per aconseguir salvar-la de les urpes de Bartolo, el jove comte demana ajuda a Fígaro, barber local. Així, fingint primer ser un militar borratxo i posteriorment un mestre de música, aconsegueix infiltrar-se a la casa de Bartolo. Després d’innombrables embolics, els joves amants s’uniran en matrimoni. 

FITXA ARTÍSTICA
Orquestra Simfònica del Vallès
Cor Amics de l’Òpera de Sabadell
Solistes: César San Martín, M. Carmen Romeu, Pablo Martínez, Fernando Álvarez, Jeroboám Tejera, Eugènia Montenegro i Pau Camero. Resta de repartiment a determinar.
Direcció musical: Daniel Gil de Tejada
Direcció d’escena: Pau Monterde
Assistent de la direcció d’escena: Miquel Gorriz
Disseny d’escenografia i vestuari: Elisabet Castells
Il·luminació: Nani Valls
Producció i organització: Fundació Òpera Catalunya.
Durada: 3 hores aproximadament

PREU

48 - 28 - 15 euros


VENDA D'ENTRADES


ON

Teatre Fortuny

Plaça de Prim, 4

Com arribar-hi


QUAN

el 26/10/2021

a les 20:30h

LOCALITZACIÓ

Et pot interessar...

LA POBRA GENTE
Arts escèniques

LA POBRA GENT

La pobra gentCicle Grans MestresVersió lliure del llibre de Thomas Hardy “The woodlanders”. Una història de vides contraposades plenes de somnis dificilment realitzables. Primera mise-en-place d'un text que ha tingut diverses adaptacions cinematogràfiques protagonitzades per un elenc dels...

On: Teatre Fortuny

Joan DausàE
Arts escèniques

Joan Dausà

Joan DausàHo tenim totJoan Dausà torna amb un nou disc sota el braç Ho Tenim Tot, després de tres anys de silenci discogràfic. Un nou disc vitalista i optimista que torna a comptar amb la producció de Santos&Fluren, i que consagra de manera definitiva al de Sant Feliu de Llobregat....

On: Teatre Fortuny

ADEU, PAFE
Arts escèniques

ADEU, PAF

Adeu, PAFFalsterboAmic Paf: fins aquí hem arribat... FALSTERBO és un grup de música folk, amb 54 anys voltant pels escenaris. Està format per Eduard Estivill, Montse Domènech i Jordi Marquillas. Han creat un patrimoni cultural-musical amb cançons com Ai Adéu, Cara Bonica, L'Estranya...

On: Teatre Fortuny

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.