Actes per dia

Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
31
 
 
 
 
 
Data Actual
Actes Programats

IV Jornada d'Arxius. "Del pergamí al tuit. Els nous reptes dels Arxius"

IV Jornada d'Arxius.

El dia 2 de maig, tindrà lloc la IV Jornada d'Arxius. Aquest any la temàtica se centra en la diversitat de suports documentals i el seu tractament i com ha anat evolucionant l'objecte de l'arxivística: dels primers pergamins que podem trobar a l'Arxiu de la nostra ciutat fins a la informació que s'està produint avui en dia a les xarxes socials passant per l'aparició dels documents fotogràfics i audiovisuals i sonors. La gestió dels documents electrònics i de la informació que es produeix a les xarxes constitueix un nou repte per l'arxivística i pels arxius en general.

L'acte és organitzat per l'Arxiu Municipal de Reus i l'Arxiu Comarcal del Baix Camp amb la col·laboració de la URV, l'Associació d'Arxivers de Catalunya, Arxivers sense Fronteres , la Biblioteca de Catalunya i l'Arxiu Municipal de Girona.

Jornada gratuïta. INSCRIPCIONS TANCADES.

PREU

Gratuït amb inscripció prèvia (INSCRIPCIÓ TANCADA)ON

Arxiu Municipal de Reus

Sant Antoni Maria Claret, 3

Com arribar-hi


QUAN

el 02/05/2019

a les 09:00h

LOCALITZACIÓ

Arxiu Municipal de Reus

Arxiu Municipal de Reus

Sant Antoni Maria Claret, 3,

Tel. 977 010 054

http://www.reus.cat/arxiu-municipal-de-reus

arxiumunicipal@reus.cat

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.