Actes per dia

Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
 
 
 
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
31
 
 
 
 
 
 
 
Data Actual
Actes Programats

IV Trobada de Cançó Improvisada a Secundària

IV Trobada de Cançó Improvisada a Secundària

La cançó improvisada és una mostra de la cultura popular arrelada al nostre país, que mitjançant l'ús de la llengua catalana conjuntament amb la música permet que l'enginy i la capacitat d'improvisació esdevingui un valor que enriqueix la capacitat d'expressió del nostre poble.

Però no només la cançó improvisada és cultura popular, és una eina pedagògica molt potent per tal de treballar el llenguatge oral i la creativitat i és per això que ha entrat a l'escola i als intituts.

L'INS Salvador Vilaseca des de fa uns anys ha incorporat aquesta pràctica pedagògica a l'ensenyament de la música i complementàriament a català, per tal que improvisar sigui una activitat lúdica i formativa que permet treballar molts aspectes com la creativitat, la socialització, el respecte i la capacitat de saber dir el que es vol dir amb humor i enginy.


ON

Teatre Bartrina

Plaça del Teatre, 1

Com arribar-hi


QUAN

el 16/05/2018

a les 11:00h

LOCALITZACIÓ

Teatre Bartrina

Teatre Bartrina

Plaça del Teatre, 1,

Tel. 977 010 658

http://www.teatrebartrina.cat/

[email protected]

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.