Actes per dia

Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
 
 
 
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
31
 
 
 
 
 
 
 
Data Actual
Actes Programats

Joan Masdéu i els Ganxecs

Joan Masdéu i els Ganxecs

Sala Santa Llúcia

Joan Masdéu presentarà a la Sala Santa Llúcia de Reus l'espectacle Joan Masdéu i Els GanXecs, un concert de petit format en el que el reusenc repassarà les cançons més representatives de la seva trajectòria, vestides únicament amb la seva veu i la seva guitarra. 

 La cirereta del pastís la posaran els convidats del concert, una bona tria dels músics més destacats de la ciutat; d'aquí el nom de l'espectacle. Xavi Ciurans (Gertrudis), Claudi Herrero (Súper Gegant), Juantxo Skalari, Fito Luri, Olga Pes, Maurici Gené, Astrid Torrente, Georgina Llauradó i Ariel Santamaria acompanyaran a Joan Masdéu a l'escenari per cantar junts algunes de les seves cançons. Una bona ocasió per veure un espectacle petit, delicat i a curta distància, això sí, mudat de diumenge amb lo bo i millor dels artistes locals. Serà un únic concert que el músic reusenc no té previst prorrogar ni portar-lo a altres teatres o localitats. 

Joan Masdéu va publicar el setembre de 2019 el disc La Flor del Panical, (el quart disc de la seva carrera en solitari), una revisió en clau acústica de les cançons més emblemàtiques de Whiskyn's, precisament l'any que es complia el vin-i-cinquè aniversari de l'edició del primer disc de la banda. Aquest és el seu últim treball fins a la data i actualment està treballant en les cançons del seu proper disc.


QUAN

el 22/05/2021

a les 20:00h


MÉS INFORMACIÓ

Entrades

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.