Actes per dia

Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
 
 
 
Data Actual
Actes Programats

Jornada intercanvi de roba a Mas Pintat

Jornada intercanvi de roba a Mas Pintat

Programa d'art, literatura i contes i jocs de taula en família

Dijous 28 de març a les 17:30 està prevista una jornada d'intercanvi de roba infantil a Mas Pintat.

La roba suposa una despesa important per a les famílies que teniu fills, una compra inevitable i poc amortitzada si no hi ha germans ja que els infants creixen de pressa i, amb la mateixa velocitat, necessiten un vestuari nou. Ara amb aquesta iniciativa us oferim una sortida per als estocs de roba infantil que s'emmagatzemen en moltes cases, creant un espai d'intercanvi que promourà la reutilització de roba que ha quedat en desús i està en perfectes condicions.

Les famílies podreu anar deixant a partir de dilluns 25 de març en horari de 9h. a 13h. i de 15h. a 18h. i fins al mateix dijous, la roba al centre.

Aquest "mercadet" es centra en roba de recent nascuts fins a infants de 8 anys .

A les famílies se us lliurarà un tiquet per cada peça de roba i serà en el nombre de 30 tiquets o peces de roba que es podreu endur.

Esperem que aquesta jornada sigui profitosa per a tots.

Obert a tothom.


 

PREU

GratuïtQUAN

el 28/03/2019

a les 17:30h

Et pot interessar...

OpenDataLab: Presentació de les dades de reactivació econòmica i social COVID19E
Taller

OpenDataLab: Presentació de les dades de reactivació econòmica i social COVID19

OpenDataLab organitza el Workshop on line de presentació de les dades de reactivació econòmica i social COVID19 al Camp de Tarragona, a través d'OpenDataLab.Aquestes dades han estat treballades de manera col·laborativa per la comunitat de daters durant l'any 2021, a partir del repte llençant...

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.