Actes per dia

Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
 
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
31
 
 
Data Actual
Actes Programats

Jornada Reus Horitzó 32: Municipis per viure

Jornada Reus Horitzó 32: Municipis per viure

Estratègies locals per encarar el futur

En el marc del pla estratègic «Reus Horitzó 32», jornada amb ponents de referència i experiències d'èxit a l'entorn de les estratègies per encarar el futur, des de l'àmbit local.

El consum energètic i l’accés a l’habitatge, la mobilitat i la relació amb el territori, la perspectiva de gènere... Abordar la transformació dels municipis actuals perquè siguin més amables i convidin a viure-hi passa per analitzar molts dels canvis que tenim plantejats a escala global i que exigeixen un abordatge comú entre especialistes de diferents àmbits.

A qui s'adreça?

La jornada és oberta a tothom, i especialment adreçada a càrrecs electes, professionals del sector públic, autonòmic i local, personal directiu, tècnic i investigador, estudiants, professorat del món acadèmic, agents socials i entitats.

PREU

Gratuït amb inscripció prèvia


VENDA D'ENTRADES


ON

Fira Reus

Avinguda Bellisens, 40

Com arribar-hi


QUAN

el 12/11/2021

a les 09:30h

LOCALITZACIÓ

Fira Reus

Avinguda Bellisens, 40,

Tel. 977 32 63 63

www.firareus.com

[email protected]

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.