Actes per dia

Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
 
 
 
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
31
 
 
 
 
 
 
 
Data Actual
Actes Programats

La decadència de l'art de mentir de Mark Twain

La decadència de l'art de mentir de Mark Twain

Cicle Grans Mestres

LA DECADÈNCIA DE L'ART DE MENTIR de Mark Twain.................. CANVI DE DATA!!!! Nova data 17/04/2018
Cicle Grans Mestres 

Un títol molt suggerent per a descriure una societat que ha fet de la mentida una eina indispensable i poderosa per a accedir al poder.

En clau de soliloqui, Lluís Marco -degà de l'escena catalana-, es posarà en la pell d'un analista severament crític amb la societat en la que viu, especialment amb els seus governants.

Partint d'un interessantíssim estudi d'en Mark Twain sobre la falsia, aquest personatge desgranarà totes les faules i invencions que han menat la classe política americana i occidental dels darrers cinquanta anys.

 FITXA ARTÍSTICA

Autor: Mark Twain (entre d'altres)
Direcció i dramatúrgia: Francesc Cerro-Ferran
Intèrpret: Lluís Marco
Audiovisuals: Ivó Vinuesa 

PREU

15€ sense numerarQUAN

el 17/04/2018

a les 21:00h

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.