Actes per dia

Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
 
 
 
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
31
 
 
 
 
 
 
 
Data Actual
Actes Programats

La Reina de la nit - Orquestra Simfònica Camera Musicae

La Reina de la nit - Orquestra Simfònica Camera Musicae

Sara Blanch, soprano

La Reina de la nit
amb Sara Blanch i l'Orquestra Simfònica Camera Musicae

La Reina de la nit, un concert on la veu és la protagonista, amb Sara Blanch. Guanyadora en els seus inicis del Concurs de les Corts i impulsada per certàmens de la importància del concurs Francesc Viñas (on va obtenir fins a 7 premis l’any 2016) o el Festival de Peralada, és avui una veu imprescindible.

També ho és el director Edmon Colomer, el qual, en aquest concert, ha articulat dues parts ben distintes: la primera pensada per al lluïment de Blanch i centrada en grans èxits del repertori Mozartià; la segona novament destinada a ressaltar  l’Orquestra, gràcies a la magnitud de la Simfonia núm. 2 en Re major de Beethoven. De l’orquestra Simfònica Camera Musicae, cal destacar-ne la seva mentalitat oberta a les diferents maneres de fer, aglutinant talent jove format a Catalunya així com convidant els principals directors i solistes de renom.

 Repertori

W.A. Mozart: Obertura Don Giovanni, KV 527
W.A. Mozart: Ària de ‘La Reina’ de La auta màgica
W.A. Mozart: Àries d’òpera i de concert
L.v. Beethoven: Simfonia núm. 2, op. 36

 FITXA ARTÍSTICA

Orquestra Simfònica Camera Musicae                     
Soprano                  Sara Blanch
DirectorEdmon Colomer
ProduccióOrquestra Simfònica Camera Musicae

 

PREU

25 - 15 - 10 €QUAN

el 24/04/2018

a les 21:00h

Et pot interessar...

Biblioteques Municipals de Reus: Biblioteca Chillout amb els nostres músics - Gina LlauradóE
Literatura

Biblioteques Municipals de Reus: Biblioteca Chillout amb els nostres músics - Gina Llauradó

Biblioteques Municipals de Reus: Biblioteca Chillout amb els nostres músics - Gina LlauradóImprescindible fer inscripció a través del correu electrònic a: [email protected] 

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.