Actes per dia

Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
 
 
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
31
 
Data Actual
Actes Programats

Lean office & Lean service: veure els processos a través dels ulls del client

Lean office & Lean service: veure els processos a través dels ulls del client

La conferència Lean Office & Lean Service, a càrrec de Benet González, consultor LDBD d'innovació de processos, té com a finalitat proporcionar eines per afavorir l'adaptació a entorns canviants en els quals les necessitats de la clientela varien i van en augment. Aquest acte forma part del Cicle de jornades i seminaris pel desenvolupament econòmic i social de Mas Carandell.

Horari: dimarts 21 de Maig de 9 a 12 h.

Lloc: Aulari del Mas Carandell.

Accés: lliure (es demana inscripció prèvia per motius d'aforament) En aquest enllaç podeu formalitzar-la:  https://bit.ly/2Q8McTB 

Aquesta acció està subvencionada pel Servei Públic d'Ocupació de Catalunya en el marc del programes de desenvolupament local i el Ministerio de Trabajo, Migraciones y Seguridad Social.

PREU

sense cost


VENDA D'ENTRADES


ON

Mas Carandell (IMFE i Fundació)

Carrer de Terol, 1 43206

Com arribar-hi


QUAN

el 21/05/2019

a les 09:00h


MÉS INFORMACIÓ

Mas Carandell

LOCALITZACIÓ

Mas Carandell (IMFE i Fundació)

Mas Carandell (IMFE i Fundació)

Carrer de Terol, 1, 43206

Tel. 977 010 850

http://www.mascarandell.cat

correu@mascarandell.cat

Et pot interessar...

El temps d'unes donesE
Conferència

El temps d'unes dones

Dolors Joanpere ens presentarà una sèrie de fets i situacions viscudes per dones de diversa condició social i idees, sobre un període cabdal de la nostra història recent. la II República.A causa de les mesures COVID-19 l'aforament està restringit. De tota manera la conferència...

On: Museu de Reus Salvador Vilaseca

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.